DOGAĐANJA

Kultni zagrebački klub Saloon otvara vrata multimedijalnoj umjetnici

‘Odje**, molim!’ - spektakl umjetnice Bombone Kečkice
Bombona Kečkica
Kultni zagrebački klub Saloon u petak će, 21. travnja 2017., upredstaviti izložbu Odje**, molim! multimedijalne umjetnice Bombone Kečkice znane i kao Mirta Pejić. Tako će posjetitelji nakon godina zapečaćenih vrata ponovo moći zaviriti u kultni zagrebački klub i pogledati izložbu ove svestrane umjetnice.

Umjetnica Bombona Kečkica ima samo 10 godina i ustvari je alter ego Mirte Pejić, poznate hrvatske vizažistice. Njen svijet je šaren, ona piše, riše, crta, šara, lijepe slike stvara. Voli fotografiju, osmijeh i slatkiše, a svoje radove nikad ne briše. Bombona je u pravilu uvijek vesela i nasmijana, no ponekad ima i svojih darkerskih trenutaka. Najbolji opis njenog stvaralačkog opusa shvatit ćete ako zamislite kombinaciju Tima Burtona i Willyja Wonke.

Bombona Kečkica
Izložba Odje**, molim! je ultramultimedijalni duhovno-scenski spektakl na kojem ćemo se napokon u miru pomoliti onome u što istinski vjerujemo.

''Otvori svoje srce, budi svjedok, ljubav se ljubavlju vraća, sve se vraća, sve se plaća, u laži je jedna noga kraća. Nije nam važno kome ili čemu se moliš, u koga ili što vjeruješ, želimo samo da to bude trenutak u kojem ćeš osjetiti da te napokon netko čuje'', stoji u pozivu Bombone Kečkice.

Bombona Kečkica
Bombona Kečkica
Foto: Martina Kenji
Objavljeno: 19.04.2017. u 09:40

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p