DOGAĐANJA

Legendarni RNB Confusion predstavlja koncept dnevnih partyja

Ples uz zalazak sunca na probranim zagrebačkim lokacijama
 
Ljetni festivali polako završavaju, a s njima i ples na plažama diljem Jadrana. Kako bi nam posljednji put u ljetnom kalendaru priuštili festivalski osjećaj i ples u open air formatu, doduše na zagrebačkom moru, potrudila se ekipa RNB Confusiona. 

Legendarni zagrebački program će u subotu, 17. rujna od 15 sati, na obale Jaruna dovesti festivalski vibe u R&B i hip-hop ritmu. RNB Confusion ovim dnevnim partyjem najavljuje seriju dnevnih događanja koja će svaka dva mjeseca organizirati na različitim i pomno odabranim lokacijama. Opuštenija, dnevna izdanica RNB Confusion partyja bit će spoj odabrane hrane poznatih zagrebačkih street food brendova te lokacija koje će pružati nezaboravan zalazak sunca.
 


Terasa kluba Aquarius prva je odabrana lokacija na kojoj ćete dočekati možda najljepši zalazak sunca u Zagrebu, u vjerojatno zadnjem ljetnom open Air partyju prije kalendarskog početka jeseni. RNB Confusion rezident DJ-i vam neće dati mira na plesnom podiju terase Aquarius od 15 sati pa do ponoći, a upad na prvi RNB Confusion Back To The City nakon ljetne stanke platit ćete 30kn. Ulaznice dostupne u svim Entrio.hr poslovnicama.

Foto: PR
Objavljeno: 06.09.2016. u 13:37
Tagovi: party, glazba, Zagreb

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p