DOGAĐANJA

Leona Paraminski nosi Mulberry torbu!

I što smo još sve saznali na drugoj večeri Fashion Weeka Zagreb?

Unatoč lošem vremenu neki naši celebsi odlučili su stisnuti zube i nazočili su drugoj večeri Fashion Weeka. Simpatične zaštitnice nove Braun četke glumica Leona Paraminski i novinarka Marijana Batinić pojavile su se u trendi izdanju. "Moram priznati da sam prvi put na ovom modnom događanju i zanima me kakav dizajn se ovdje nudi. Sviđa mi se što ćemo uz naše dizajnere vidjeti i neke strane. Nisam upoznata s nijednim dizajnerom koji večeras izlaže, a malo mi je žao što jučer nisam vidjela mlade." Na pitanje što nosi Leona Paraminski nam je skromno odgovorila "Ma znaš već da sam ja klasičarka, crno bijelo! No moram se pohvaliti novom torbom, imam Mulberry baš poput Kate Moss."

Novinarka Marijana Batinić pojavila se u onome što najviše volimo, kombinaciji high street i dizajnerskih komada -  konkretno H&M-a i Miu Miu. "Redovito dolazim, uvijek kad me Suzy pozove. Večeras sam prvenstveno ovdje zbog Marte Buzolić čiji dizajn često nosim, ona je jedna od dizajnerica s kojom surađujem. Napravila mi je divno bijelo odijelo za jednu prigodu i zanima me kakva joj je nova kolekcija."

Marijana Batinić

U prvom redu zatekli smo i novinarku Ines Preindl koja se raspričala o samom događanju i situaciji u hrvatskoj modi. "Tu sam prvenstveno poslovno, pratim modu i zanima me što se novog nudi. Fashion Week Zagreb je pun dizajnera, no nisu svi dobri. Trebalo bi malo bolju selekciju raditi, ali to će se s vremenom nadam se promijeniti. Pratila sam redovito Aragovića kad je izlagao ovdje jer uvijek iskombiniram nešto njegovo u kombinaciju, a večeras je to torba. Ovo događanje je dobra odskočna daska za mlade dizajnere i treba ga održavati zbog njih."

Marija Husar Rimac

Osoba koju baš često i ne viđamo na revijama je pjevačica Marija Husar Rimac. Izuzetno dobro raspoložena, sa smiješkom koji nije skidala sa lica kratko nam je rekla da joj se najviše sviđao Victor de Souza te da nosi haljinu Patrizie Pepe.
U prvom smo redu vidjeli još voditelja Tarika Filipović sa suprugom Leilom, Nevena Ciganovića i Danijelu Dvornik.

Ana Bacinger

Objavljeno: 27.11.2010. u 07:50

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p