DOGAĐANJA

Let Djeda Božićnjaka iznad Klovićevih je najveća atrakcija ovogodišnjeg Adventa!

Poseban gost Adventa u Klovićevim dvorima!

Adventska priča ne bi bila potpuna bez malo čarolije, a nema veće čarolije od omiljenog djedice bijele brade koji iz daleke Laponije stiže u pratnji sobova i dobro poznatoj crvenoj kočiji. Pogađate, riječ je o Djedu Božićnjaku, koji je ove sezone poseban gost Adventa u Klovićevim dvorima!

Sve one koji dosad nisu vjerovali u djedicu koji nose poklone, ova će priča oduševiti. Za susret s najpoznatijim stanovnikom Laponije dovoljno je ući u svijet proširene stvarnosti uz pomoć mobilne aplikacije te pratiti let Djeda Božićnjaka kroz cijeli prosinac. S dalekog sjevera, u idiličnom okruženju Gornjega grada, Kinder dovodi Djeda Božićnjaka koji je odlučio razveseliti sve one koji ga željno iščekuju sa svojim popisom želja i obećanjima kako su uistinu bili dobri ove godine. U crvenoj kočiji koju već svi prepoznaju, svakog dana dolazi iz smjera Zagrebačke katedrale i zaustavlja se iznad Klovićevih dvora kako bi ostavio poklone. Iznad najljepše gradske pozornice na platou Gradec, ukrašene s tisuće lampica, dovoljno je potražiti znak Djeda Božićnjaka, skinuti aplikaciju Equinox AR prototype, pokrenuti je i potražiti na nebu iznad Klovićevih čaroliju koja stiže iz Laponije.

Poseban je ovo doživljaj, ne samo za najmlađe, nego za sve obožavatelje posebnih adventskih trenutaka i uspomena jer je Djedicu moguće u letu snimiti i podijeliti na društvenim mrežama. Savršeno precizna animacija pruža najljepše kadrove prelijepih sobova i Božićnjaka, koji su se idealno uklopili u idilu Gornjeg grada upotpunivši ovu adventsku čaroliju.

Osim najveće ovogodišnje atrakcije koja će svakako privući još veći broj posjetitelja, Advent u Klovićevim dvorima nudi pregršt odličnih koncerata domaćih bendova, a uz bogati glazbeni program ni gastronomske ponude ne nedostaje. Najpoznatiji hrvatski ugostitelji svakodnevno nude slasne tradicionalne delicije, ali i internacionalne specijalitete za one najzahtjevnije gurmane. Tradicionalna Najljepša Adventska fotografija ove godine obogatila se za još tri nova foto pointa idealna za obilježavanje najljepših adventskih trenutaka, a na samom ulazu u Klovićeve dvore, posjetitelji mogu uživati u bajkovitim ilustracijama Zdenka Bašića s motivima poznatog romana Augusta Šenoe Zlatarovo zlato. Sve informacije o programu Adventa u Klovićevim dvorima, rasporedu koncerata i radnom vremenu dostupne su na službenoj stranici.

Foto: PR
Objavljeno: 14.12.2018. u 16:18

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p