DOGAĐANJA

Ljeto u MSU se nastavlja sjajnim koncertom

Pavel na krovu Muzeja

pavel 
Nakon prvog koncerta legendarnog poljskog sastava Kormorany Ljeto u MSU na krovnu terasu Muzeja u subotu, 25.6. u 21 sat dovodi popularni zagrebački bend Pavel!

Nastup grupe Pavel na krovu MSU-a bit će jedinstvena prilika da zapjevate poznate hitove benda koji je pokupio sjajne kritike, a odlično je prihvaćen i od strane publike o čemu svjedoče visoke pozicije novih singlova benda na gotovo svim domaćim top ljestvicama.

U cijenu ulaznice za koncert Pavela uključena je i projekcija filma iz ciklusa Best of Metropolis, španjolska drama Savršeni dan. Projekcije filma su u subotu, 25.6. u 18 i 20 sati u dvorani Gorgona MSU-a. U cijenu ulaznice za koncert Pavela i film Savršeni dan, Ljeto u MSU također uključuje i posjet uzbudljivoj međunarodnoj izložbi Divlji zapad. Neoavangarda iz Wroclawa.
 
 
Izložba wroclawske avangarde najvažnija je međunarodna izložba suvremene umjetnosti u MSU u 2016., i na jedinstven način Hrvatskoj, ali i široj regiji, predstavlja do sad nepoznatu dinamičnu kulturnu povijest Europske prijestolnice kulture 2016. Wrocław je do kraja sedamdesetih godina bio prijestolnica poljske neoavangarde, da bi u sljedećem desetljeću — u godinama izvanrednog stanja — postao žarište kontrakulture i umjetnosti koja se suprotstavljala sustavu. Izložba Divlji zapad. Neoavangarda iz Wroclawa predstavlja umjetnička djela, filmove, dokumentarne fotografije, predmete i zvučne zapise iz područja vizualnih umjetnosti, arhitekture, urbanizma, kazališta, filma, dizajna ali i iz svakodnevnog života u Wrocławu od 1960-ih do današnjih dana.

ULAZNICE za koncert Pavela + film Savršeni dan + posjet izložbi Divlji zapad. Neoavangarda iz Wroclawa su 85 kuna i mogu se kupiti putem sustava EVENTIM.

Ulaznice se mogu kupiti i na recepciji MSU-a od utorka do nedjelje od 11 do 18 sati i subotom od 11 do 20 sati. Raspored održavanja ostalih koncerata u sklopu Ljeto u MSU provjerite na web stranici muzeja.

Foto: PR

Objavljeno: 21.06.2016. u 16:30
Tagovi: msu, Zagreb, Pavel

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p