DOGAĐANJA

Loco Dice po prvi puta u Zagrebu

Timo Maas, Valentino Kanzyani i Miguel Campbell uz Loco Dicea na We Love Sound festivalu
loco dice
P
o prvi put u Zagreb, na We Love Sound festival dolazi jedan od trenutno najtraženijih svjetskih Dj-eva, Loco Dice. Ovaj techno DJ i producent rođen u Düsseldorfu u samom je vrhu svjetske kreme elektroničke glazbe već zasigurno duže od desetljeća te je nezaobilazno ime najvećih svjetskih festivala i evenata.


Izvan svijeta elektroničke glazbe, Loco Dice ostvario je i zapaženu svjetsku karijeru surađujući sa zvijezdama poput Snoop Dogga, Ushera, Kelis i mnogih drugih. Domaća publika nekoliko je puta mogla čuti ovog maestra na Sonus festivalu na otoku Pagu, ali zagrebačka publika imat će tu privilegiju na We Love Sound festivalu, po prvi put.

#WELOVESOUND festival održava se 2. lipnja i 3. lipnja u klubovima Boogaloo, Johann Franck, Opera i The Best. Veliki open air party održat će se u sportskom parku Mladost na Savi u subotu, 3. lipnja od 12 do 24 sata. After party pod vodstvom Fuse kolektiva održat će se 4. lipnja u klubu The Best Venue Hall.

Na festivalu osim Loco Dicea, nastupit će i Chris Liebing, Timo Maas, tINI, Enzo Siragusa, Valentino Kanzyani, Miguel Campbell, domaća podrška Mariano Mateljan, Marina Karamarko, Felver i mnogi drugi.


Sudeći po etabliranim svjetskim DJ zvijezdama koje dolaze na #WELOVESOUND festival Zagreb početkom lipnja, Zagreb će postati nezaobilazna party destinacija. Festival će se održati u suradnji s Gradom Zagrebom, turističkom zajednicom Grada Zagreba i hotelom Sheraton.

Ulaznice po promo cijeni možete pronaći u sustavu Entrio, a više informacija o festivalu na Facebook eventu.

Foto: PR
Objavljeno: 15.05.2017. u 10:52

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p