DOGAĐANJA

Love International objavio prva imena za ljeto 2016.

Dixon, Craig Richards i Joy Orbison stižu u Tisno

Love International Tisno 
Love International, idejni nasljednik The Garden Festivala, nastavlja desetljeće magične odiseje koja je započela na hrvatskoj obali. Novo poglavlje počinje 29. lipnja i traje do 6. srpnja 2016., a lokacija je komadić raja u The Gardenu u Tisnom. Tijekom dana festival pruža odmor pod suncem, a ugodne noći pod zvijezdama u intimnom okruženju donose energiju i zvučnu kulisu za koju su zaduženi neki od najboljih DJ-eva i producenata koji privlače raznoliku publiku iz svih dijelova svijeta.

Dave Harvey, jedan od osnivača Love International festivala: “Jako smo sretni što će Love International nastaviti priču koju je stvarao The Garden Festival zadnjih deset godina. Naš će festival će imati novi ugođaj i neke nove elemente, ali istovremeno želimo očuvati i nastaviti s onime što je dobro u The Gardenu - osjećaj pripadanja obitelji, mjestu gdje svatko poznaje svakoga, a sve je smješteno na sjajnoj lokaciji na hrvatskoj obali. Nova priča znači nastavak naslijeđa na naš način, tako da će ljudi koji su dolazili na The Garden Festival prepoznati i Love International, a istovremeno će im to biti i novo iskustvo. Imamo odlična imena spremna za prvu objavu lineupa, a novi krug objavit ćemo u siječnju iduće godine.”
 
Love International Tisno 
Dixon je cijenjeni predvodnik Innervisions etikete i jedan od najvažnijih DJ-eva i producenata, a Motor City Drum Ensemble je vrsni kreator dobre glazbe koja se čuje u njegovim pomno biranim setovima. Jedan od glavnih aktera Hessle Audio etikete, Ben UFO, vraća se u Hrvatsku, dok Gerd Janson, Running Back šef, napokon dobiva pažnju koju zaslužuje te cijenjeni resident kluba Robert Johnson postaje underground poslastica. Craig Richards je glazbeni urednik Fabrica i rezident od samih početaka ovog kultnog kluba, Joy Orbison donosi odlične zvuke na Love International, Midland je omiljen u Tisnom, a njegovi dugi setovi legendarni, dok se redoviti hrvatski gosti Horse Meat Disco ponovo ukazuju ovog ljeta sa svojim party zvucima.
 
Love International Tisno 
Prosumer je odličan iza pulta, a Hunee, jedna od najvećih zvijezda godine, u svojem radu obuhvaća sve vrste žanrova. Resident Panorama Bara i pravi znalac house glazbe Tama Sumo nastupa uz Job Jobsea koji je zasjao na zadnjem ukazanju The Garden Festivala u klubu Barbarella’s. Nove ideje i oživljavanje klasične house disco glazbe odlika su Fort Romeau koji zajedno s Felixom Dickinsonom dolazi na hrvatsku obalu. Red Axes – poznatiji kao Dori Sadovnik i Niv Arzi - donose svoje underground psychedelic electronic zvuke, dok enigmatični škotski producent i DJ Lord Of The Isles i teksaški Thai-funk pioniri Khruangbin donose novu dimenziju na Love International.
 
Love International Tisno 
The Garden Tisno odlikuje prirodna ljepota u svakom kutku lokacije koju čuvaju borovi, privatni zaljev s čistim morem dom je Beach Bara s Funktion One sustavom s jedne strane, a legendarni The Argonaughty brod je s druge strane, Olive Stage se skriva pored maslina, a do njega vodi krivudavi put koji krije brojna utočista odmora, barove i štandove s hranom. Poviše svega se nalazi glavna pozornica koja je dom velikim DJ imenima i glavnim izvođačima festivala. Ulaz u samu lokaciju je i restoran čija terasa ugošćuje DJ-eve zadužene za zvučnu kulisu tijekom dana dok pogled baca na cijeli zaljev. Mnogima omiljeni klub Barbarella’s smješten je samo nekoliko kilometara dalje od festivalske lokacije. Klub na otvorenom proglašen je jednim od najboljih na svijetu, a mjesto koje oduzima dah savršeno je za provod od ponoći do zore dok pozdravljate dan okruženi borovima.
 
Love International Tisno 
Nova imena bit će objavljena u novoj godini, kao i partneri na zabavama na brodovima i u klubu Barbarella’s, te novi elementi festivala Love International.
 
 
Foto: PR
Objavljeno: 04.11.2015. u 13:09

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p