DOGAĐANJA

Male tajne sretnog shoppinga

Dođi u BIPA-u i učini svoj dan boljim
-->

Naš je posao osigurati da BIPA uvijek bude mjesto gdje ćeš pronaći nešto što će učiniti tvoj dan boljim. To je naš posao i naše obećanje. Samo prati oznake i vidjeti ćeš na što mislimo kad kažemo „Uljepšaj si dan“!

-->

Garancija najniže cijene znači da proizvode, koji nose tu oznaku, nećeš nigdje drugdje pronaći po cijeni povoljnijoj nego kod nas. Ako slučajno pronađeš mi ćemo ti vratiti razliku.

Happy vikend je produženi vikend koji traje od četvrtka do nedjelje i za to vrijeme u našim trgovinama traju tematski popusti od 25% ili nešto još bolje!

Kad imaš BIPACard, za tebe vrijede drugačije, niže cijene velikog broja proizvoda. Uz to, za svakih potrošenih 50kn, BIPA će na tvoju karticu pospremiti 1kn. Dobivaš i rođendanski bon svake godine, a možeš sudjelovati i na Baby danima.

Baš tako. Za svakih potrošenih 50 kuna, dobivaš 1 kunu na BIPACard kartici. Tri mjeseca skupljaš kune, a zatim za sakupljeni iznos možeš umanjiti račun po izboru.

Svakog prvog ponedjeljka, utorka i srijede u mjesecu traju Baby dani s 20% popusta na cjelokupan asortiman. Pronaći ćeš sve...što god zatreba tvojem mališanu!

Kako bismo osigurali da uvijek, kad god poželiš, možeš sebi priuštiti kvalitetnu kozmetiku, osmislili smo za tebe naše robne marke dekorativne kozmetike - od visokokvalitetne iQ COSMETICS, do trendy, mladenačkog LOOK BY BIPA!

Tražiš najbolji omjer cijene i kvalitete?

Potraži na policama naše privatne robne marke MY i Clever. MY proizvodi namijenjeni su osobnoj njezi, a Clever brizi o čitavom kućanstvu.

 

photo: BIPA

 

-->-->--> -->

Objavljeno: 07.02.2014. u 10:30
Tagovi: bipa

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p