DOGAĐANJA

Martina Zubčić za Herbal Essences!

U Dubrovniku predstavljena nova linija proizvoda Herbal Essences

U dubrovačkom hotelu Excelsior, predstavljena je nova linija Herbal Essences proizvoda čije je zaštitno lice Martina Zubčić. Od trenutka kada su se prvi put pojavile na tržištu linije Herbal Essences oduvijek su se izdvajale od ostalih proizvoda.  Ove godine Herbal Essences je procvjetao donoseći nam nove sastojke, nevjerojatne mirise i izvanredna pakovanja. ''Naš cilj je izbaciti dosadu iz života svake djevojke ili mlade žene - novi proizvodi stvoreni su kako bi ugodili i razumu i osjetilima'', izjavila je glasnogovornica tvrtke Procter&Gamble d.o.o., gospođa Katarina Štimac. 

Živahna, zaigrana i glamurozna Mischa Barton je novo svjetsko zaštitno lice brenda, a za zaštitno lice u Hrvatskoj odabrana je Martina Zubčić. ''Drago mi je da sam ja odabrana za hrvatsku Mischu Barton! Obožavam zavodljive mirise nove kolekcije šampona, i bez obzira jesam li na faksu ili na treninzima, čim ih osjetim na svojoj kosi, odmah se oraspoložim. Svatko tko koristi ove šampone, odvaja posebne trenutke samo za sebe, i preporučujem svima novu kolekciju!'' komentirala je.

Koji god je vaš tip kose, s proizvodima Herbal Essences je zabavno i jednostavno postići željene rezultate. Pet potpuno novih kolekcija, Uplifting Volume, Breaks Over, Ignite my Colour, Hello Hydration i Dazzling Shine dostupne su na tržištu od 1. srpnja ove godine.

 

 

T.B.

 

Objavljeno: 09.06.2009. u 22:17

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p