DOGAĐANJA

Mjesto na kojem će poželjeti biti svaka zaljubljena djevojka

Sljedećih dana svi putevi vode u Lisinski


Koncertna dvorana Vatroslav Lisinski u sljedećih će nekoliko dana postati omiljeno mjesto okupljanja svim zaljubljenim damama. Na ovoj ekskluzivnoj lokaciji će, naime, na interaktivan način svoje proizvode i usluge predstaviti svi oni čija je zadaća vjenčanje učiniti nezaboravnim iskustvom. 

Od 23. do 25. siječnja najbolji saloni vjenčanica, bendovi, fotografi, svadbene dvorane, restorani, slastičari, cvjećari, dizajneri, vinarije i ini predstavit će se posjetiteljima, koji će ujedno moći na licu mjesta isprobati i doživjeti velik dio ponude. Glazbenici će tako pokazati svoj opus u Lisinskom, besplatno će se moći isprobavati vina poznatih vinarija, moći će se razgledati maštovito uređeni stolovi dizajnera interijera, cateringa i poznatih zagrebačkih slastičarnica... Svi koji žele da njihov prvi ples izgleda u stilu pobjedničkog para Plesa sa zvijezdama moći će zaplesati s Nicolasom i odlučiti se za plesnu školu sa svojim dragim ili dragom.
 
vjenčanja   
Izlagat će i najpoznatije zagrebačke dvorane i restorani koji će posjetiteljima prezentirati ambijent i dočarati atmosferu koju pružaju. U Lisinskom će nastupiti i izvrsni komičari, idealni da u trenutku predaha smijehom ispune svečanost. Prisutstvovat će karikaturisti spremni u minuti ovjekovječiti lik svakog vašeg gosta, izlagat će vlasnici rijetkih oldtimera koji mogu svadbi dodati dašak glamura. Bit će tu i timovi zaduženi za spektakularni vatromet…
 
vjenčanja 
Odmah nakon Tjedna vjenčanja u Lisinskom počinju Dani otvorenih vrata - poznate zagrebačke dvorane i restorani otvorit će svoja vrata od 26. do 31. siječnja. Kupone i predbilježbe za termine posjeta prikupite u Lisinskom pa onda u slijedećih šest dana možete posjetiti i razgledati svadbena uređenja hotela poput Dubrovnika, Holidaya, Aristosa, ali i mnogih drugih dvorana koja će u tom terminu biti postavljena.

Sve informacije pratite redovito putem Facebook stranice.
 
Foto: Pinterest
Objavljeno: 22.01.2016. u 10:57

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p