DOGAĐANJA

Modna poslastica u luksuznom hotelu Martinis Marchi

Modni dvojac Klisab predstavlja reviju na otoku Šolta
Martinis Marchi Klisab 
luksuznom Martinis Marchi hotelu na otoku Šolti ovaj vikend se priprema modna poslastica. Modni dvojac Klisab u subotu 06. kolovoza probranoj publici će predstaviti svoje kreacije.

Nakon što su dizajneri Marko Šabarić i Tomislav Kliškinić snimili lookbook za svoju kolekciju Isle upravo u prostoru luksuznog hotela Martinis Marchi, uspješna suradnja s čak 300 godina starim dvorcem koji je pretvoren u prekrasan hotel, nastavlja se i ovog ljeta.

Martinis Marchi Klisab
„Sretni smo zbog nastavka izvrsne suradnje s hotelom Martinis Marchi. Ove sezone, u sklopu hotela otvorili smo pop up store za sve zaljubljenike u modu, dok ćemo 6.8. na Martinis Marchi summer partyju održati reviju. Izvrstan način za spojiti ugodno s korisnim, radujemo se reakcijama gostiju i dobrom partyju“, najavili su dizajneri.

Martinis Marchi Klisab
Revija mladog modnog dvojca održat će se u sklopu Brazilian night večeri koji se odvija u Martinis Marchi od 06. do 08. kolovoza, koji su svojevrsna najava nadolazećih Olimpijskih igara u Brazilu. U predivnoj mediteranskom ambijentu probrani gosti uživat će u jedinstvenoj kombinaciji tradicije, ljepote, glazbe, energične zabave i izvrsne mode.

Martinis Marchi Klisab
Subota je rezervirana za zanimljivu umjetničku izložbu te reviju, a dizajneri su ujedno i na raspolaganju za modne savjete. Posebna poslastica sprema se i za sve ljubitelje dobre hrane i pića – osvježavajući kokteli i kulinarski performance zadovoljit će i najstrože nepce. Odlični sastojci za ljetne večeri za pamćenje!

Foto: PR, Klisab
Objavljeno: 02.08.2016. u 15:26

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p