DOGAĐANJA

Najbolje ljeto u Zagrebu je 'Ljeto na Zrinjevcu'

Najljepši zagrebački park živi u srpnju
Ljeto na Zrinjevcu 
Uz mnoštvo dobrih događanja na zagrebačkom asfaltu, Zrinjevac se izdvaja svojim cjelodnevnim programom i jedinstvenom pričom koja će ljetu u Zagrebu dati novu dimenziju.
 
Grad Zagreb će ovog ljeta postati bogatiji za još jedno događanje – Ljeto na Zrinjevcu. Od 8. do 31. srpnja 2016. u najljepšem zagrebačkom parku u samom centru grada svi stanovnici, pa tako i turisti, moći će uživati u mnoštvu odličnih koncerata, u večerima smijeha, plesnjacima, okušati se u raznovrsnim sportovima pod vodstvom stručnjaka, dok će oni najmlađi svoje prstiće i kreativne ideje realizirati pod stručnim vodstvom animatora u kreativnim radionicama.
  
Vlatko Štampar
 
„Ideja o projektu u centru Zagreba rađala se dugo, no tek smo je ove godine odlučili konkretizirati. Zajedno s Milenom Ćulibrk, kreativnom direktoricom ovog projekta, osmislili smo manifestaciju 'Ljeto na Zrinjevcu' koja će se uz puno zabavnog, edukativnog, kulturnog i sportskog programa, osigurati i bogati gastronomski sadržaj“, rekao je Denis Mohenski, organizator manifestacije Ljeto na Zrinjevcu.
  
Danijela Vecerinovic
 
Ponedjeljak i srijeda večer rezervirani su za Rock&pop i Jazz&soul koncerte (Danijela Večerinović, Ivana Marić, Soul Shadows, Živa legenda, Milo Stavros& Artemija, Rolin Humes i dr.). Utorkom će se moći uživati u opuštajućim književnim večerima, tako će u prvoj književoj večeri moći uživati svi ljubitelji i štovatelji rada i rukopisa dramaturginje međunarodnog glasa Tene Štivčić. Svakog četvrtka u večerima smijeha uz najbolje stand-up komičare poput Gorana Vugrinca Goca i Vlatka Štampara na svoje će doći ljubitelji dobrog humora, petkom podij preuzimaju DJ virtuozi poput Ozrena Kanceljaka, dok je subota rezervirana za pop-up koncert iznenađenja najvećih glazbenih imena hrvatske scene koji ostaju u tajnosti do zadnjeg dana. Tjedan će se zatvarati zaraznim plesnim ritmovima uz Damira Horvatinčića, Hrvoja Kraševca i Ištvana Vargu.

U jutarnjim satima od 9 do 11, sportska zona na Zrinjevcu ugostit će instruktore joge, meditacije, tai-chi-ja i tretmana relaksacije kako bi omogućili svima da se okušaju u ovim zanimljivim fizičkim aktivnostima. Cilj ove zone je poticati stvaranje navike vježbanja i zdravog života općenito. U večernjim satima od 17 do 19 svaki će se dan održavati i promocije borilačkih sportova u kojim će se, ukoliko žele, moći okušati baš svi posjetitelji i to potpuno - besplatno.
 
Dječja zona namijenjena je najmlađima i biti će aktivna svaki dan u periodu od 9 do 11 sati i od 16 do 19 sati. Za program i aktivnosti biti će zadužen Laboratorij zabave, zagrebački studio za igru, zabavu i smijeh čije će educirani i kvalificirani animatori organizirati raznolike kreativne radionice, a nedjeljom organizirati i vrlo zanimljive predstave.

Rolin Humes
 
Kako bi ovo ljeto bilo pravo ljeto, zona opuštanja koja se prostire na dva zrinjevačka travnjaka pobrinut će se da svaki vaš dan prođe u relaksacijskom okruženju na ležaljkama ispod suncobrana uz osvježavajuća pića, pokoji slani ili slatki zalogaj.
 
„Želja nam je da ova manifestacija postane tradicionalna zagrebačka manifestacija poput Adventa koja će se svake godine održavati na Zrinjevcu i na drugačiji način osigurati svim ljudima, kako našima tako i turistima pravu ljetnu opuštenu atmosferu. 'Ljeto na Zrinjevcu' će pokazati da ljeto u Zagrebu može biti drugačije i vrlo zanimljivo“, zaključila je Milena Ćulibrk, organizatorica kreativnog dijela manifestacije.
 
Foto: PR
Objavljeno: 23.06.2016. u 11:18
Tagovi: Zrinjevac

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p