DOGAĐANJA

Najveći freakshow na svijetu dolazi u klub Kalypso na Zrću!

Planetarno popularni elitni cirkus bit će pušten s lanca u srcu sezone 5. kolovoza!

Najspektakularnija sezona svjetski popularnog kluba Kalypso doseže svoj vrhunac, a tridesetu obljetnicu postojanja ovaj pionir klubske scene na Zrću odlučio je proslaviti u velikom stilu!

Program za cijelu sezonu je besprijekoran, a kulmanaciju će doživjeti upravo u kolovozu i to dolaskom najekstravagantnijeg i najvećeg freakshowa na svijetu - Cirque le Soir, koji će u razdoblju od 5. do 10. kolovoza definitivno biti najveća atrakcija na razuzdanoj plaži Zrće!

Elitni freakshow Cirque le Soir poznat je po nezaboravnim tulumima koji u svojim istoimenim klubovima u Londonu i Dubaiju ugoščuje VIP klijentelu i svjetske superzvijezde kao što su Rihanna, Drake, Cara Delevingne, Adriana Lima, Neymar Jr i Bella Hadid. Putujući cirkus koji ostavlja bez daha i isnpirira, sa svojim krotiteljima zmija, divovima i patuljcima dodatno će podignuti temperaturu u Kalypsu za vrijeme nastupa nizozemske superzvijezde R3haba 8. kolovoza i trap house superzvijezde Marshmella 10. kolovoza.


Uz Cirque le Soir zagarantirana vam je potpuno nova dimenzija partijanja, a ovo elitno društvo freakova u razdoblju od 5. do 10. kolovoza učinit će Zrće najvrućom svjetskom plažom, zato ne propustite jedinstvenu priliku da i vi postanete dijelom najekstravagantnijeg spektakla sezone!

Foto: PR

Objavljeno: 04.08.2017. u 14:04

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p