DOGAĐANJA

Najveći hitovi Janis Joplin u Vintage Industrial Baru

Humanitarni koncert za Udrugu za dobrobit i zaštitu životinja Indigo

Janis Joplin by Baron Wolman
Z
agrebački će Vintage Industrial Bar ovog četvrtka, 5. siječnja, biti u znaku najvećih hitova legendarne Janis Joplin. Naša poznata jazz i rock pjevačica Zdenka Kovačiček će uz razne glazbene goste održati koncert s ciljem prikupljanja sredstava za napuštene pse pod skrbi Udruge za dobrobit i zaštitu životinja Indigo.

Uvijek energičan nastup i jedinstveni vokal Zdenke Kovačiček te već provjereno vrhunska interpretacija hitova Janis Joplin dovoljno su dobar razlog da posjetite Vintage ovog četvrtka. Ukoliko ste pritom i ljubitelji životinja, svojim dolaskom možete učiniti i dobro djelo za pse kojima je pomoć najpotrebnija te dati svoj doprinos u osiguravanju boljih uvjeta života napuštenih pasa.

Ulaz će biti dobrovoljna donacija, a prikupljena sredstva donirat će se Udruzi Indigo koja trenutno skrbi za preko 80 pasa. Dio donacija namijenit će se za pokrivanje troškova hrane i smještaja te vetarinarskih troškova za Iggyja Popa, jednog od najstarijih pasa iz Udruge koji je život proveo na kratkom lancu i u nehumanim uvjetima, dok će ostala prikupljena sredstva biti utrošena za pomoć drugim napuštenim psima pod okriljem Udruge.

iggy
Uz Zdenku Kovačiček & bend na koncertu za pomoć napuštenim životinjama nastupit će i Carla Belovari, Flashback, 4head, DemeNtronomes. Program će voditi glumica Monika Mihajlović, a u ulozi DJ-a bit će Mario Kovač.

Foto: Janis Joplin/Baron Wolman, Iggy/Sanjin Kaštelan
Objavljeno: 04.01.2017. u 11:07

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p