KULTURA

Najzabavniji vrt u kojem ćemo s užitkom dočekati rujan

Zagrebačka zelena oaza u kojoj ćemo se skrivati u narednom periodu
vintage industrial bar
Rujan. Riječ koja za mnoge označava kraj nesputane slobode, hedonizma, dugih ljetnih noći i lutanja, te na raspored donosi svu onu odraslost i prisebnost na koje smo donedavno pritiskali pauzu praveći se da će iste trajati zauvijek.

Ipak, nije sve tako crno za ljetoljupce. Prvo, do kalendarskog kraja ljeta imamo još više od mjesec dana, ulazimo u period ugodnih ljetnih temperatura kada još uvijek stignemo uživati u ljetnom stanju uma i svim stvarima koje se nalaze na ljetnim listama "obaveza". Sve one koji se sa svojih godišnjih odmora i putovanja vraćaju u Zagreb, trebala bi veseliti i činjenica da je grad sve samo ne prazan i dosadan, a novi programi i sadržaju najavljuju se iz dana u dan. Jedno od mjesta na kojem će užitak biti dočekati rujan jest Ljetni vrt Vintage Industrial Bara. Gomila besplatnog sadržaja, koncerata, večeri društvenih igara, kvizova i inog popunit će period od 15. kolovoza pa sve do 13. rujna, čineći zelenu oazu u Savskoj 160 najzabavnijim mjestom u gradu i savršenom izlikom za svakodnevni after work izlet.

U Ljetnom vrtu Vintagea će se tako moći poslušati glazbenici poput Ricarda Luquea i Aldemaromania trija, Carle Belovari i Renea Cornera, Brune Mičetića i Melite Lovričević, Oridano Gypsy Jazz Banda, Telefon Blues Banda, održat će se Ferragosto Jam x Graffiti na Gradele after beach party, igrat će se moderne društvene igre i kvizovi, ali i pohoditi Mali plac u vrtu. Gomila je ovo razloga da se veselimo predstojećem periodu i iskoristimo ga najbolje što možemo! Detaljni program Ljetnog vrta provjerite ovdje.

vintage industrial bar

M.M.
Foto: Facebook
Objavljeno: 14.08.2017. u 10:25
Tagovi: Zagreb, glazba, koncerti

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p