DOGAĐANJA

Nastavlja se dobra zabava u Muzeju za umjetnost i obrt!

Novo izdanje Beck's Silent Experience + Secret Garden Exhibitiona
MUO
N
akon odličnog prvog izdanja Beck's Silent Experience + Secret Garden Exhibitiona, došlo je vrijeme i za drugi silent party popraćen izložbom regionalnih autora s područja ilustracije i dizajna!


Skriveni vrt Muzeja za umjetnost i obrt ovog će petka, 16. rujna, ponovno ugostiti sve željne dobre zabave. Ugodan spoj audiovizualnih umjetnosti pružit će jedinstveni doživljaj, a prekrasan ambijent potpuni užitak i izlazak nakon kojeg će nam biti još teže prihvatiti činjenicu da se bliži kraj ljeta.

Drugo izdanje uspješnog projekta Beck's Silent Experience + Secret garden exhibition u MUO donosi silent party na kojem ćemo plesati uz 5 DJ-a na tri kanala: DJ Indy (hip hop / RnB / trap - plavi kanal), DJ Full Ferry (house / garage/ future - bass zeleni kanal), DJ's Disco Helga, Nifty Nina & Kiki Belluci (disco / 80s / 90s / synthpop / electro /indie - crveni kanal). Kako je bilo na prvom ovosezonskom silent partyju pogledajte ovdje.

luka juras
Prije samog silent partyja ponovno će se od 18 sati u vrtu MUO-a održati Secret garden exhibition. Na prošlom izdanju Beck’s Silent experiencea svoje su radove prikazala tri sjajna autora - Ivo Matić, Vedran Klemens i Nebojša Cvetković, dok će se na drugom izdanju predstaviti Imelda Ramović, art direktorica, dizajnerica i ilustratorica na području oglašavanja, umjetnosti te glazbene i modne industrije. Suvlasnica je studija Mireldy pod čijim je imenom realizirala veliki broj projekata i prikupila zavidan broj nagrada. Tu je i Filip Pomykalo, grafički dizajner i ilustrator iz Zagreba smješten u Londonu gdje živi, radi, i završava MA studij. Trenutni interes potiče ga na vizualno izražavanje kroz manualne tehnike tiska poput sitotiska i letterpressa. Također se bavi propitivanjem brojnih procesa vezanih uz grafičko oblikovanje kao što su razmišljanje kroz djelovanje, odnosno oblik slijedi postupak.

Naposljetku, moći ćemo uživati i u radovima Luke Jurasa. Diplomirao je na Arhitektonskom fakultetu sveučilišta u Zagrebu – Studij dizajna, smjer grafčki dizajn, nakon čega se zapošljava u agenciji Bruketa&Žinić o.m. na poziciji grafičkog dizajnera. 2006. se zapošljava u agenciji Digitel komunikacije kao art direktor, potom radi u dizajnerskom studiju Ko:Ke te paralelno kao nastavnik u srednjoj Školi primijenjene umjetnosti i dizajna, na foto odjelu. Predavao je na predmetima elektronički mediji i fotografija i lm. 2013. se zapošljava kao grafički urednik časopisa za arhitekturu i kultura življenja Oris. Od 2011. je član udruge ArchiSQUAD, odred za arhitekturu savjesti. To je grupa mladih arhitekata I dizajnera koja se bavi pitanjima društveno-osjetljive arhitekture, osnovana je 2006. u Zagrebu.

Ulaznice za silent party možete kupiti u pretprodaji po cijeni od 40 kuna, dok je ulaz na samu izložbu besplatan. Izložba počinje u 18 sati i traje do 22 sata, a od 23 sata starta silent party.

imelda ramović
filip pomykalo
Foto: Dario Dunaj, PR
Objavljeno: 13.09.2016. u 10:04

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p