DOGAĐANJA

Natali Dizdar kreirala svoje prve tenisice

Kako izgledaju?

Na veliku prezentaciju naziva PUMA Creative Factory pristigle su mnoge osobe iz javnog života, među kojima i glumica Marija Borić, tv i radio voditeljica Zlata Muck, radio voditeljica Tamara Loos, tv voditeljica Antonija Stupar Jurkin, glazbenik Luka Bulić, glumac Duško Modrinić, plivač Alexei Puninski, KHL Medveščak igrači Ryan Kinasewich te Ivan Šijan.

Ovom prigodom naši celebsi su se okušali u kreiranju vlastitih unikatnih tenisica a dizajnerskog posla su se prvi prihvatili Natali Dizdar i Damir Hoyka, koji su uspjeli dizajnirati čak 14 pari tenisica.

Počevši  sredinom prosinca, kupci će imati šansu kreativno se izraziti kreirajući jedinstvene PUMA Creative Factory tenisice koje će imati samo oni. Ova poznata sportska kuća, stvorila je aplikaciju i jednostavan alat pomoću kojeg birate materijale i boje na tensicama. Aplikacija je napravljena na Ipad-u. Prvo birate model -Basket ili First Round - nakon toga se igrate s bojama i materijalima i na kraju postajete vlasnik jedinstvenih tenisica, baš poput Natali.

Objavljeno: 30.11.2010. u 17:24

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p