DOGAĐANJA

Ne propustite odličnu predstavu na Tjednu suvremenog plesa

‘Prison of Decision’ naša je topla preporuka!

Kako nedostatak ega jedne osobe nije uvijek odlika skromnosti, nego zapravo vodi k samodestruktivnosti jedna je od tema kojom se bavi predstava 'Prison of Decision' koja će svoju premjeru imati u nedjelju 1. lipnja na Tjednu suvremenog plesa s početkom u 18 sati. Autorice i izvođačice predstave Andrea Solomun i Ema Janković upoznale su se na prethodnom 30. Tjednu suvremenog plesa na kojem su sudjelovale u projektu La Femme. Kao dvije plesačice različitih izričaja odlučile su diverzitet vlastitih plesnih stilova iskoristiti kao pokretač koreografije.

Predstava se bavi temom odnosa koji se lako može tumačiti kao odnos između partnera, prijatelja, obitelji - kao bilo koji odnos unutar kojega postoje legitimni problemi, nedoumice i životni strahovi. Publika svjedoči pokušaju postizanja kompromisa između dvoje ljudi  koji se podržavaju i vole, ali ih odluke koje donose naočigled razdvajaju jer nose sa sobom uz ljubav i podršku, i osjećaje frustracije i ljutnje.


Autorice su za predstavu snimile fantastičan trailer i divne vizuale pa vas svakako pozivamo da nedjelju popodne provedete uz odličnu predstavu 'Prison of Decision' u Zagrebačkom plesnom centru (Ilica 10).

 

  

 

I.N.

 

Objavljeno: 31.05.2014. u 13:30
Tagovi: ples, predstava

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p