LIFESTYLE

Nedjeljni urbani market kojeg nećete htjeti propustiti

Bazaar ponovno okuplja obrte, umjetnike i kolekcionare
bazaar
Ž
elite li upotpuniti nadolazeću prvu zagrebačku lipanjsku nedjelju, dobro je znati kako se sprema novo izdanje Bazaara, poznatog urbanog marketa. Zanimljivo će se događanje održati u Garden Breweryju u nedjelju 4. lipnja od 12 do 20 sati.


Nakon manje od dvije godine pauze Bazaar se ponovo nalazi među brojnim kreativcima, umjetnicima, autorima i kolekcionarima, i to u sasvim novom prostoru – Garden Breweryju na zagrebačkom Žitnjaku. Za nedjeljno događanje prijavljeno je već više od stotinjak izlagača čiji štandovi će se postaviti u dvorištu pivovare. Veliko proljetno okupljanje posjetiteljima će predstaviti izlagače s vintage odjećom i namještajem, dizajnerskim namještajem, prirodnom kozmetikom, stripovima, ilustracijama, nakitom i mnogim drugim proizvodima.

Ovaj Bazaar spoit će se s Gardenovim Sunday Sessionsom koji se nedjeljom održava na sunčanoj terasi uz craft pivo, burgere i sjajnu glazbu. Svako dijete do 10 godina starosti dobiva gratis Submarine dječji menu.

bazaar
Bazaar je jednodnevno događanje koje okuplja umjetnike, umjetničke grupe, male obrte, dizajnere i kolekcionare na jednom mjestu. Raznovrsnim izborom prodajnih i izložbenih artikala, velikim brojem domaćih i inozemnih prijavljenih izlagača te još većim brojem posjetitelja Bazaar je dokazao svoju uspješnost i potrebu za takvim tipom događanja. Dosad je na Bazaaru izlagalo više od 1700 izlagača iz Hrvatske i regije, a posjetilo ga je 24.000 posjetitelja čime je postao najveći i najvažniji urbani market u Hrvatskoj.

bazaar

Foto: PR, Instagram (@rhubarbpaperco)
Objavljeno: 31.05.2017. u 10:39

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p