DOGAĐANJA

Nova premijera u Teatru &TD

Anica Tomić predstavlja predstavu "Magic evening"
Magic evening Teatar &TD
četvrtak 02. veljače u Velikoj dvorani Teatra &TD u 20 sati održat će se premijera autorskog projekta Magic Evening autorice i redateljice Anice Tomić te dramaturginje Jelene Kovačić dok će se iduće izvedbe održati 03. i 04. veljače.

Predstava govori o sasvim običnim i dobro situiranim ljudima čiju ugodnu i sigurnu egzistenciju jedne večeri prekida banalni događaj koji će dovesti u pitanje nepodnošljivu lakoću njihove svakodnevnice, postavljajući im pitanje, a čega se to oni zapravo boje?

Magic evening Teatar &TD
Magic evening Teatar &TD
Sasvim obična večer. Dva para u jednom stanu. Dobra večera i nekoliko boca alkohola. Puno razgovora o svemu i ničemu. O politici, umjetnosti, krizama, križevima, promašenim ljubavima i Vivaldiju. O vremenu u kojem je sve dozvoljeno, u kojem kriteriji ne postoje, ali postoje oni koji ih uporno postavljaju. I onda odjednom jedan sasvim banalan, možda samo slučajan događaj koji će ih zaustaviti, koji će samo na trenutak prekinuti tu magičnu večer. Banalan događaj koji će postaviti možda sasvim banalno pitanje: čega se bojite? Banalan događaj koji se ipak neće zaustaviti samo na tom pitanju, nego će inzistirati i neprestano postavljati nova. Kamo vas sve mogu odvesti vaši strahovi? U kojem trenutku strah postaje paranoja? U kojem trenutku više ne može razlučiti što je istina, a što iluzija? Ili je ipak sve istina i više nigdje nismo sigurni? Čak ni u jednom stanu, jedne večeri uz dobru večeru i nekoliko boca alkohola.

Magic evening Teatar &TD
Režija: Anica Tomić
Dramaturgija: Jelena Kovačić
Glazba i obrada glazbe : Nenad Kovačić
Scenografija i kostimografija: Anica Tomić
Autor crteža na plakatu: Marko Petrić
Fotograf predstave: Damir Žižić
Igraju: Ivana Krizmanić, Nataša Kopeč, Marko Makovičić, Marko Petrić
Objavljeno: 30.01.2017. u 11:23

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p