DOGAĐANJA

Nova zagrebačka klupska večer koju ne propuštamo

FRüHSTüCK u klubu Klub na repertoaru je ove subote


Vikend vam se možda još čini predaleko da bi kovali planove kako ga provesti, no mi vam ovoga tjedna donosimo jako dobar razlog da svoj subotnji izlazak smatrate riješenim. U kalendar slobodno možete upisati novi klupski specijalitet koji nam od 18. listopada pripremaju stari znalci Anto Anto iz Whateveresta i phillipe iz CFSN kolektiva koji će u mikser stavljati samo najplesnije house, deep house i bass sastojke.
 
Iako ga do sada možda i nismo revno prakticirali, FRüHSTüCK će nam sasvim sigurno postati omiljeni klupski obrok. O detaljima oko našeg subotnjeg izlaska popričali smo sa samim organizatorima...

Tko sve čini FRüHSTüCK?

Organizatori su Anto Anto iz Whateveresta, povratnik iz Budimpešte gdje je godinama gradio svoju reputaciju kao DJ i promoter i phillipe iz CFSN-a koji stoji i iza projekata kao što su Illectricity Festival, phillitchevanje, Pitch It, Glitch Hop Shop, te je glavni i odgovorni za glazbeni program Festivala Tolerancije (JFF Zagreb). Na ovom projektu surađujemo i sa Doris Fatur i Ivanom Oberanom, a dosta nam pomaže i Zvone Pušić, promocijski poglavica Kluba.
  

Gdje se održava?

Doručkovat ćemo u Klubu, klupskom prostoru koji nam je trenutačno jedan od dražih. Za one koji ne znaju ili nisu još tamo bili, Klub se nalazi u samom centru Zagreba, točnije na Zelenom valu, ulici Pavla Hatza br. 16. Klub ima i lijepu baštu. Na jesen, ljeto i proljeće može se vani sjediti i atmosfera je vrlo ugodna. Opremljen je finim razglasom, a novouređeni prostor je kapaciteta od 150 do 200 ljudi što zadovoljava potrebe Fruhstück evenata, koje ipak žele ostati malo intimnijeg karaktera.

Zašto baš FRüHSTüCK?


Nama je jutro najljepši dio dana, dočekali ga u krevetu ili u Klubu. Nakon buđenja ili izlaska slijedi doručak koji je isto tako najbitniji dnevni obrok. On pokreće metabolizam i daje nam snagu za dnevne aktivnosti i nove pobjede. Kavu u krevet vam ovaj put nećemo nositi, ali smo za sve prisutne pripremili i male poklon pakete sa zdravim doručkom. Paketi će sadržavati jogurt kao izvor proteina i kalcija, pahuljice kao izvor kompleksnih ugljikohidrata i voće kao izvor vlakana, vitamina i minerala. Onaj izabrani/izabrana osvojit će i doručak za Frühstuckovcima. Gdje, što, kada, nećemo sada reći. Dobar tek!
  
Koliko često ćemo moći uživati u vašim pripravcima?

Nadamo se što češće. Imamo podosta drugih obaveza, tako da nam nije lako naći slobodan termin. Pokušavamo posložiti sve u naš datumnjak, kako bi svi naši programi bili zastupljeni. Za sada imamo dva termina. Prvi je ove subote, a idući 22. studenog.

Po čemu se FRüHSTüCK razlikuje od ostalih klupskih večeri?

Nezahvalno je reći da se naš event razlikuje i da je bolji od bilo kojeg drugog eventa. Glazba je ljubav, rad je igra, igra je ideja, a ideja je produkt. Uz šačicu volje, ideja može biti pretočena u dobar proizvod. Proizvod mora biti zanimljiv i zagolicati pažnju promatrača, odnosno krajnjeg korisnika. Nadamo se da smo se upakirali u jednu zanimljivu priču i da nas nećete ostaviti prašnjave na polici. Vrijeme će pokazati, a na nama je da se potrudimo.
 
 
 
M.M.

photos: Doris Fatur
Objavljeno: 15.10.2014. u 16:19
Tagovi: party, Whateverest

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p