DOGAĐANJA

Nove Adidas tenisice!

Mario Petreković završio u izlogu zbog Adidas Vespa tenisica!

U dućanu ShoeBeDo, u Gajevoj ulici, Adidas i Vespa su predstavili svoju novu liniju  za suvremene muškarce, Adidas Vespa tenisice. Linijom je bio oduševljen i Mario Petreković koji nije mogao dočekati službeni početak predstavljanja 'Vespica' tako da je požurio u dućan prije svih ostalih i završio u izlogu na Vespi, s novim tenisicama na nogama! Fotografije možete vidjeti u galeriji, a istu tu Vespu možete osvojiti i vi ako kupite Adidas tenisice iz ove linije. Osim njih, cijela Adidas Vespa kolekcija sastoji se od odjeće, obuće i modnih dodataka.

 

Vespa i Adidas oboje nude originalnost, inteligentna i kreativna rješenja za moderne individualce, te udovoljavaju potrebama svakog suvremenog muškarca. Također ih veže duga i bogata tradicija, te sličnosti koje su ih povezivale tijekom 60-ih, 70-ih i 80-ih godina. Zato su se odlučili stvoriti svoju zajedničku liniju.

 

Ovom linijom Vespa i Adidas žele muškarcima ponuditi nešto sasvim novo i osvježavajuće, nešto što u potpunosti obuhvaća moderan izgled i način življenja. Tako su stvorili kolekciju za muškarce koja donosi raznovrsnost u svakom smislu.

 

T.B.

Objavljeno: 07.04.2009. u 23:08
Tagovi: Adidas, Tina Bačić

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p