DOGAĐANJA

Novi frizerski salon Freeze

Otvoreno novo mjesto ljepote u Zagrebu!

Na adresi Ogrizovićeva 39. otvoren je novi frizerski salon Freeze. Tarik Filipović i Rene Bitorajac svečano su otvorili ovu novu adresu u službi ljepote, koja će osim vrhunske njege i frizura nuditi i druge sadržaje poput najfinijih čajeva, voća i kave. U ugodnom prostoru  klijentice će na raspolaganju imati i internet kutak. Uz mnoge uzvanike, otvorenju su prisustvovali voditeljica Renata Sopek, pjevačica grupe ET Katarina Rautek, te glumci Boris Mirković i Luka Vidović.

Tim kompanije L'Oréal Professionnel upravo je ovaj događaj odabrao za predstavljanje proljetne kolekcije boja koje su inspirirane cvijećem i vrtom. Tako je predstavljena najnovija kolekcija boja za proljeće tvrtke L'Oréal Professionnel, pod nazivom „Jardin Préceiux", koje su prikazali poznati hrvatski modeli Anita Dujić i Vedrana Linardić. Tim studia Freeze i edukator Pierre Kliman predstavili su nove forme frizura ali i nove, zanimljive proljetne tonove na kosi.

Voditeljica ovog projekta je Sanja Madić, a njezino dugogodišnje iskustvo garancija je kvalitete i uspjeha novog frizerskog salona Freeze.

 

T.B.

Objavljeno: 01.05.2009. u 13:47

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p