DOGAĐANJA

Obavezno posjetite Modu sa Šlagom!

Posebno izdanje u Kino Europi

Za Modu sa Šlagom zasigurno ste čuli, event koji iz mjeseca u mjesec raste ovog puta najavio je 15 zanimljivih izlagača. Dok su dosad uvijek boravili u simpatičnom kafiću na Trešnjevci, ovo događanje će se odvijati u prekrasnom prostoru Kina Europe. Marta Haraminčić je glavna organizatorica ovog eventa, a za specijalno izdanje Mode sa Šlagom osim hrvatskih dizajnera najavila je i gošće iz Bosne i Hercegovine. Koga sve očekujemo u subotu 19.03. od 12 do 20 sati u Kinu Europa?

Fantastičan Pixelmysmile, divan nakit Little Wonder, fenomenalne Chic on Chics koje će se posebno svidjeti fashionisticama koje vole vintage odjeću i modne dodatke. Nikako ne smijemo zaboraviti Oh Tiger! za kojim luduje cijela Hrvatska, DOTT., Mrak, Lelu Begić, Kao Pao Shu by Naida, Lenu, Yammu Art, Mica Torbice, Jane Doe, Artiđanu Dariju i Tomislava Zidara.

Svima koji žele popiti kavu na subotnjoj špici, no istovremeno uživati u modi predlažemo da se upute u Kino Europu jer vas tamo očekuje specijalno izdanje Mode sa Šlagom!

Ana Bacinger

Objavljeno: 18.03.2011. u 20:31

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p