DOGAĐANJA

Objavljen line up za Ultra Europe 2016.

Split se sprema za Ultra spektakl

Ultra Europe 2016 
Zbog svoje jedinstvene lokacije i prirodnih ljepota koje ga okružuju Ultra Europe je dobio nadimak Destination, naslov koji postaje glavna promidžba po kojoj se festival izdvaja od ostalih u svijetu. Ovo je ujedno i jedan od razloga zašto više od 150.000 posjetitelja iz 141 zemlje dolazi u Hrvatsku, a s obzirom da je objavljen i line up nadolazećeg izdanja festivala, brojke bi se mogle i povećati.

Napokon je objavljen dugo očekivani line up koji predvode planetarno popularni artisti kao što su David Guetta, Above&Beyond, Carl Cox, Hardwell, Armin Van Buuren, Marco Carola i Afrojack. Na oduševljenje Ultra zajednice, na ovogodišnjem line upu ispunjeno je mnogo želja. Tako prvi puta na Ultru dolaze Robyn Schulz, Don Diablo, novi dvojac Gouryella kojeg čine Tiesto i Ferry Corsten. Iz godinu u godinu Ultra Europe oduševljava svoje posjetitelje, zbog čega nije ni čudo da je festival proglašen turističkim događajem godine 2015.

Destination Ultra - Croatia music week objedinjuje pet stageva i nekoliko žanrova, od kojih kao najpopularnije možemo izdvojiti EDM (big room sound), trance i techno. Kvalitetu festivala potvrđuje i to što iz godine u godinu ponovno ugošćuje najcjenjenije i najpopularnije predvodnike i pokretače žanrova.
 
  
Uz svjetski poznate artiste ovaj festival je poznat po tome što od početka podržava izvođače čije su karijere u začecima. Stoga će se i ove godine na UMF radio stageu dati priliku mladim artistima iz regije, ali i cijelog svijeta. Prošlih godina gostovali su mladi artisti iz kako iz Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Republike Srbije, Republike Slovenije, Češke Republike tako i udaljene Kraljevine Maroka, Republike Moldavije, Republike Poljske, SAD-a, Australije, Novog Zelanda, Izraela, Irske, Japana i Republike Koreje.
 
ultra europe 2016 
U prvoj fazi line upa Ultra Europe najavljeni su sljedeći izvođači: Above & Beyond, Adam Beyer, Afrojack, Alesso, Armin van Buuren, Carl Cox, Dash Berlin, David Guetta, Hardwell, Jamie Jones, Marco Carola, Martin Garrix, DJ Snake i Solomun. Tu su i Gouryella, Hot Since 82, Ida Engberg, Joseph Capriati, Markus Schulz, Nic Fanciulli, W&W.
 
Foto: PR
Objavljeno: 10.03.2016. u 12:56

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p