DOGAĐANJA

Objavljene nominacije za "British Fashion" nagrade!

Tko su nominirani?

Devetog prosinca održati će se "British Fashion Awards", nagrade poznate u svijetu kao britanski modni Oscar. Ovaj događaj prepoznaje najutjecajnije ljude modne industrije, a nagrade se dodjeljuju u jedanaest kategorija. Tako imamo dizajnera godine, titulu koja je prošle godine pripala Luelli Bartley, a John Galliano i Alexander McQueen ovu su nagradu primili već više puta.

Za modela godine borit će se tri mlade manekenke - Georgia Jagger, Rosie Huntington-Whiteley i Daisy Lowe. Ovu nagradu dosad su primile Jourdan Dunn, Agyness Deyn, Karen Elson, Lily Cole, Erin O'Connor i Kate Moss. Za ready-to-wear kategoriju nominirani su Mark Fast, Meadham Kirchhoff i Peter Pilotto, Burberry, Mulberry i Pringle of Scotland za brend godine, a Graeme Fidler za Aquascutum, Kim Jones za Dunhill i Todd Lynn nominirani su u kategoriji najbolje muške kolekcije.

Christopher Kane, Erdem i Jonathan Saunders natječu se u kategoriji za najbolju kolekciju, a Emma Hill za Mulberry, Katie Hillier i Nicholas Kirkwood nominirani su za najboljeg dizajnera modnih dodataka.

A.B.

 

Objavljeno: 30.11.2009. u 16:41

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p