DOGAĐANJA

Odličan gurmanski festival u centru Zagreba!

Hrana i filmovi - idealna kombinacija za dobar provod
 coca cola film food festival
 
Umjesto da se s dolaskom rujna naša tuga povezana sa završetkom godišnjih odmora povećava, nadolazeći mjesec donosi pregršt razloga za veselje. Mnogo je izvrsnih događanja, a jedan od najzanimljivijih, ali i najukusnijih, svakako je Coca Cola Food Film Festival.

Ljetni gurmanski festival na otvorenom posvećen je filmovima u kojima hrana igru glavnu ulogu i posjetiteljima garantira nezaboravno filmsko gastro iskustvo koje povezuje dvije umjetnosti – filmsku s onom spravljanja hrane.

Višeosjetilno iskustvo za posjetitelje gdje najbolji zagrebački bistroi i restorani pripremaju hranu koja se priprema i na velikom platnu, a u kojoj se može uživati uz piknik u najljepšem zagrebačkom parku.

Food Film Festival Zagreb sastoji se od cijelodnevnog gastro sajma najboljih i najkreativnijih zagrebačkih restorana/bistroa/slastičarni, vinara, maslinara, OPG-ova i ostalog povezanog s kulinarstvom uz večernje projekcije foodie filmova poput Čokolade, Jiro dreams of sushi, Chef, Julie i Julia, Haute Cousine i Big nighta na otvorenom (Zrinjevac) uz koje posjetitelji mogu uživati u prigodnim CCFFF menijima.
 
coca cola film food festival 
Uz zanimljivu hranu i piće po povoljnim cijenama, ponudu gastro kućica te najpoznatije foodie filmove, na CCFFF-u održavati će se i kulinarske i vinske radionice gdje ćete moći probati specijalitete najpoznatijih domaćih chefova te brojne zanimljive gastro promocije.

Ulaz na CCFFF Zagreb u potpunosti je besplatan, a datumi koje morate rezervirati za ovo događanje su 11. do 20. rujna 2015. Radno vrijeme kućica je od 11 do 23.30 sati, dok su projekcije filmova preko tjedna i u nedjelju do 21 sat, a u subotu do 21.30 sati.
 
coca cola film food festival 
Foto: PR
Objavljeno: 19.08.2015. u 10:23

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p