DOGAĐANJA

Odličan party u nedjelju popodne tamo gdje ga najmanje očekujete

Stereotip na jedan dan useljava u Muzej za umjetnost i obrt
stereotip
P
opularan glazbeni projekt Stereotip vraća se u raspored gradskih događanja, a ponovni susret zakazuje za 16. listopada, i to na najekskluzivnijoj lokaciji dosad. Nakon četiri iznimno uspješna izdanja u Zagrebu i Beogradu, Stereotip nastavlja iznenađivati odabirom mjesta održavanja, a ovoga puta se, na jedno nedjeljno poslijepodne, useljava u atrij zagrebačkog Muzeja za umjetnost i obrt.


Reprezentativna historicistička palača Muzeja za umjetnost i obrt, u nedjelju 16. listopada, s početkom u 16 sati, tako će ugostiti peti Stereotip u organizaciji zagrebačko-berlinskog dua poznatih producenata i DJ-eva – Felvera i Dixona. Muzej će se time naći na popisu dragocjenih ambijenata u kojima je Stereotip dosad formirao plesne podije, a riječ je o nekadašnjoj kino-dvorani Mosor, jednoj od najpoznatijih gimnastičarskih dvorana na ovim područjima – Tucman, Novinarskom domu i kultnom beogradskom Studentskom kulturnom centru.

stereotip
Uz zanimljivu lokaciju, peto izdanje Strereotipa donosi i neke nove elektroničke glazbene poslastice, a o čemu je riječ bit će poznato uskoro.

Rana pretprodaja ulaznica kreće krajem tjedna, a ulaznice će biti moguće kupiti u sustavu i na svim službenim prodajnim lokacijama Entria u Zagrebu.

stereotip
Foto: PR
Objavljeno: 22.09.2016. u 10:10

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p