DOGAĐANJA

Odlična izložba u zagrebačkom Vinyl baru

Celebrityji kroz objektiv polaznika 'Fotosofije'

fotosofija 
Petak je stigao i vjerujemo kako vas ne treba nagovarati da večer provedete u društvu prijatelja na svojoj omiljenoj lokaciji u gradu. Ipak, ako postoje dvojbe oko te iste lokacije, donosimo prijedlog koji bi vam mogao olakšati odluku.

U zagrebačkom Vinyl baru u Bogovićevoj 3 se danas, 4. rujna, otvara izložbe fotografija polaznika desete po redu Fotosofije, seminara za naprednu fotografiju pod vodstvom Damira Hoyke. Najzanimljivije fotografije poznatih koje je petnaest seminarista snimilo na temu Celebrity biti će izložene u izložbenom prostoru Vinyl bara koji je ujedno noćni klub, whiskey bar s više od 50 etiketa, dućan s pločama i knjigama, galerija, prostor izvedbenih umjetnosti i jedno od najzanimljivijih mjesta u Zagrebu.

''Kao i dosadašnjih godina, i na ovogodišnjem seminaru u Termama Tuhelj dobro smo se zabavili ozbiljno radeći! Vidjevši da je i Vinyl bar taj koji ujedinjuje umjetnost i zabavu, odlučili smo se u njemu udomaćiti na dva tjedna i po prvi puta temu Celebrity predstaviti i u vidu izložbe'', rekao nam je Hoyka.

Publika će na izloženim fotografijama pronaći poznata lica iz raznih sfera javnog djelovanja. Svi oni - glumci, voditelji, glazbenici - kao i autori fotografija, biti će dio otvaranja prve ovosezonske izložbe u Vinylu. Otvorenje izložbe biti će u 20 sati, a radno vrijeme bara uz klupski program je do 4 sata.
 
Foto: PR, Vinyl
Objavljeno: 04.09.2015. u 11:05
Tagovi: fotografija

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p