DOGAĐANJA

Otvara se sjajna izložba mlade hrvatske umjetnice

OKO ponovno budi kreativnu scenu

OKO'You can grow up but not grow old', je ideja vodilja novog umjetničkog projekta i stvaralačkog zanosa uspješne mlade umjetnice OKO koja je ponovo svojim djelima odlučila probuditi kreativnu scenu i pokazati nove ideje i vizije svoje kreativnosti.

U zagrebačkoj galeriji Vn (Ilica 163a) u četvrtak, 9. srpnja 2015. s početkom u 20 sati, otvorit će se izložba mlade i poznate hrvatske umjetnice OKO. OKO je za ovu izložbu pripremila nešto potpuno novo. Odlučila se prepustiti bojama, novim izazovima, u kojima će ponovo dokazati svoj umjetnički talent, ali se i predstaviti u jednom drugačijem hrabrijem izdanju.

“The Lonely Walkers je serija slika koja je upravo obrnutog likovnog izričaja od crno bijelih grafičkih životinja, to je onaj drugi pristup životu, pun boje i djeluje dječje... realno, za mene puno zahtjevniji, jer zahtjeva veću hrabrost. Jedna od meni najdražih knjiga je 'Sanjarije usamljenog šetača' od J. J. Rousseaua i ponekad mi se čini da smo svi usamljeni šetači u ovom svijetu u kojem živimo”, rekla je OKO o svom novom izložbenom postavu.
 
Stvarajući svoja djela, ali i eksperimentirajući sa svojim radom, OKO će se poslužiti uzrečicom: 'Svatko ima svoju istinu. A istina u koju vjerujete o sebi je ona koju stvorite o sebi kada vas nitko ne sluša i nitko ne gleda.'

Stvarajući istinu o sebi, OKO je ponovo uspjela stvoriti svojevrsna umjetnička djela, potvrđujući svoje umjetničke vrijednosti i utjecaj na hrvatsku umjetničku scenu na kojoj iznimno dobro participira. Bez obzira u kojem se umjetničkom izričaju predstavlja publici i javnosti.
 
OKO 
OKO

Objavljeno: 08.07.2015. u 10:04

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p