DOGAĐANJA

Otvoren regionalni sajam mode Perwoll ZONA 45

Sljedeća četiri dana Zagreb postaje modni epicentar regije.

U predivnom ambijentu jednog od najljepših zagrebačkih parkova, na Trgu kralja Tomislava otvoren je najveći regionalni sajam mode Perwoll ZONA 45, a podršku modnim kreativcima došla su pružiti i brojna poznata lica poput Marijane Batinić, Antonije Stupar Jurkin, Tihane Harapin Zalepugin, Borisa Banovića, Ane Maras, Anite Dujić i Ivane Delač od kojih su neka odmah iskoristila priliku i za šoping.

                                                               Marijana Batinić, Antonija Stupar Jurkin

Četvrti po redu regionalni sajam mode poznat pod imenom Fashion.hr Industrija ove godine promijenio je svoje ime u novi naziv Perwoll ZONA 45 koji simbolizira 45. geografsku paralelu koja prolazi kroz zemlje regije iz kojih je ove godine pristigao rekordan broj izlagača.  Novost je i to što se sajam ove godine održava na čak dvije lokacije, na Trgu kralja Tomislava na kojem možete razgledati bogatu ponudu više od 150 izlagača iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije i Srbije te na Cvjetnom trgu na kojem će se u subotu, 18. svibnja održati i finalna revija natječaja LIFT by Perwoll namijenjenog afirmaciji mladih dizajnera.

                                                                       Ivana Delač Đolo s prijateljicom

                                                                 Tihana Harapin Zalepugin

U čak četiri dana trajanja, Zagrepčani i Zagrepčanke te posjetitelji hrvatske metropole, osim u izvrsnoj modnoj ponudi i šopingu po promotivnim cijenama, imati će priliku uživati i u atraktivnom popratnom programu - kreativnim radionicama u sklopu kojih pod budnim okom modnih profesionalaca mogu naučiti brojne tehnike izrade modnih proizvoda, humanitarnim akcijama, druženju s dizajnerima te glazbenim nastupima u večernjem programu u lounge baru ZONA 45. Sajam mode traje od četvrtka, 16. svibnja do nedjelje, 19. svibnja, a ulaz za sve posjetitelje je slobodan.


Photo: Mateja Vrčković
Objavljeno: 16.05.2013. u 16:50

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p