DOGAĐANJA

Ovog tjedna morske specijalitete kušajte u Swanky Monkey Gardenu

Sea street food festival
hook and cook
Kako to izgleda kada tim prijatelja različitih pozadina koje veže ljubav prema moru, pecanju i hrani istu odluče usmjeriti u projekt koji predstavlja spoj ribolova, kuhinje i dobre glazbe, moći ćemo provjeriti daleko od morske obale, u zagrebačkom Swankyju.

Od danas, 26. lipnja pa sve do 1. srpnja u Swanky Monkey Gardenu u Ilici 50 održava se Hook and Cook Pop-up. Na tjedan će se dana u omiljeni zagrebački hostel i bar useliti atmosfera ribarskog mula u Medulinu, pa će se tako moći kušati Tuna burgeri, Octortille (tortilje od folpi) ili pak Corndelle, poseban recept sa srdelama koji je za ovo događanje osmislila food blogerica Jelena Markota.

hook and cook
hook and cook

Kroz Hook and Cook se inače konstantno provlači tradicionalna crta, a u pripremi jela autori se vode za raznolikošću. S jedne strane tu je svježa tuna, kao relativno moderna namirnica kojoj je popularnost izrazito narasla u zadnjih par godina, a s druge strane se nastoji koristiti tradicionalna i svima poznata namirnica, srdela, pripremljenu na moderne načine.

Ako ovog ljeta ne možete skoknuti do Medulina, Rovinja ili Fažane, gdje se održava Hook and Cook, nemojte propustiti zagrebačko izdanje sea street food festivala.

hook and cook
hook and cook

Foto: Facebook
Objavljeno: 26.06.2017. u 11:03

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p