LIFESTYLE

Par super ideja za izlazak u Zagrebu ovih dana

Ovih dana se zabavljamo na pool partyju, večeri neugodnog filma...
izlazak
T
renutno imamo nekoliko mogućnosti. Bivati nesretnima zbog ljeta koje se približava svom kraju, ljutiti se na gužve u prometu koje su se zajedno sa stanovnicima vratile u Zagreb, negodovati od ranog jutra što smo već lagano ušli u kolotečinu koja je mirise godišnjih odmora gotovo izbrisala iz našeg recentnog sjećanja, ili si možemo skratiti muke i okrenuti na pozitivu te prihvatiti sve što nova sezona donosi.


Pozitivna stvar te iste nove sezone jest pregršt sadržaja koji se polako najavljuju i ispunjavaju kalendare našeg socijaliziranja. Novi period kulture i zabave se zahuktava, a domaći organizatori, sudeći prema nekim događanjima na koje smo naišli, pršte idejama. Dok se ljetni programi polako završavaju, na scenu stupaju neki novi koji će period između ljeta i jeseni posebno začiniti. Gdje se ovih dana možete dobro zabaviti na nešto drugačiji način, doznajte u nastavku, a u slučaju da preferirate gastro događanja, bacite pogled na ove preporuke.

večer neugodnog filma

Večer neugodnog filma u Art Parku

Jedna od najneobičnijih filmskih večeri kojoj imamo prilike svjedočiti održat će se danas, 29. rujna u nezaobilaznom Art Parku. Od 20.30 do 23 sata moći ćemo prisustvovati Večeri neugodnog filma i pogledati "sve ono što se nije trebalo dogoditi, a ne samo da se dogodilo, nego se i snimilo". Snimke koje su se mogle poslati do danas u podne, a koje imaju jedan zajednički nazivnik - neugodu, bilo da je riječ o kućnim videima, dokumentiranim izlascima i inom, gledat će se danas u svima omiljenom Art Parku. Osim što je ovo super prilika da mladi snimatelji pokažu svoje video uratke javnosti, ne trebamo ni napominjati kako bi večer mogla biti iznimno zabavna. Propustite li kojim slučajem ovu večer, dobro je znati da Art Park organizira i Bacanje papirnatih aviona u dalj, još jedan neobičan i zabavan događaj koji se održava 1. rujna.


Pool party

Swanky Monkey Garden 2. rujna sprema Pool Party koji će se prostirati preko nekoliko zelenih terasa sve do osvježavajućeg plavog bazena. Kako bi na pravi način ovjekovječili sve ljubavne priče proteklog ljeta, ekipa Swankyja je pool partyju nadjenula ime Balearic Beats & Sevdah Treats, a DJ pult prepustila Zlijay aka Mixmasteru Zleeju (BIH), Pillu Jacksonu i DJ Indyju. Za fine zalogaje se pobrinuo zagrebački Pani koji na pool party donosi svoje slasne tacose.

most unusual garden

Unusual Gin Weekend

Čini se kako se sve što se kuha u radionici imena A most unusual garden nailazi na veliko oduševljenje, pa tako i nadolazeći, drugi po redu Unusual Gin Weekend. Ekipa jednog od najšarmantnijih kafića u Zagrebu ponovno priprema vikend posvećen ginu, i to od 7. do 9. rujna, a najavljuje se još bolji i zanimljiviji event. Dodatnih razloga za posjet Gardenu zasigurno ne trebamo, no onima kojima bi mogao zatrebati isti, Gin Weekend bi mogao biti dosta dobar.

Screen on the Green

Kao točka na "i" ljetu i ove godine se održava Screen on the Green, filmski piknik u najpopularnijim zagrebačkim gradskim parkovima. Velik broj filmova domaće i strane produkcije te glazbeni program posjetitelje od 31. kolovoza do 10. rujna čeka na 3 zelene lokacije u gradu - u Ljetnom kinu Tuškanac, na Sveučilišnoj livadi i na Jarunu. Valja imati na umu i kako su filmske projekcije besplatne.

Ljetni vrt Vintage Industrial Bara


Premda smo vam o istom već pisali, zanemariti ni na ovoj listi nećemo Vintage Industrial Bar u čijem se vrtu trenutno održava gomila zabavnog sadržaja, igara, koncerata, i tako sve do 13. rujna. Zelena oaza u Savskoj 160 je svakako jedno od trenutno najzabavnijih mjesta u gradu.

vintage industrial bar

M.M.
Foto: Unsplash, Facebook
Objavljeno: 29.08.2017. u 12:48

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p