DOGAĐANJA

Paris Hilton pije hrvatsku vodku!

Hrvatski luksuz dotakao svjetsko nebo s Virgin Atlanticom

Akvinta vodka je jedini hrvatski luksuzni proizvod za svjetsko tržište koje se već sada može naći u najboljim barovima u Velikoj Britaniji, Italiji, Češkoj, Slovačkoj, Njemačkoj, Ujedinjenim Emiratima i Južnoj Americi, a ujedno i najprodavanija vodka u poznatoj robnoj kući Harrods u Londonu. Od srpnja se može konzumirati i na svim letovima prve ili takozvane Više klase kompanije Virgin Atlantic.

Suradnja Akvinta vodke s Virgin Atlanticom počela je još prošle godine kada su se ukusni kokteli na bazi Akvinta vodke, poput Stoic Virgin, Adam i Eva ili Smooth Operator, počeli služiti u lounge baru kompanije na aerodromu Heathrow u Londonu. U sklopu tog ugovora na svim letovima Virgin Atlantica emitira se i reklamni tv-spot Akvinte u kojem sudjeluju poznati modeli iz Hrvatske a Akvinta je također dostupna kao ekskluzivna vodka u Duty Free prodaji na svim letovima. Također, od kolovoza ove godine Akvinta će se moći konzumirati i u lounge baru Virgin Atlantica na JFK aerodromu u New Yorku.

U nizu ekskluzivnih promocija Akvinta je ove godine ponovno održala veliki party za vrijeme Filmskog festivala u Cannesu na kojem su se kao i prošle godine mogli vidjeti brojni holivudski glumci poput Penelope Cruz, Orlanda Blooma ili redatelja Davida Furnisha koji su se odlično zabavljali na 'Akvinta Hollywood Domino Partiju' u prekrasnoj vili u centru grada. Ova nova Hollywoodska igra vrlo brzo je postala popularna među holivudskim zvijezdama a privukla je za stol i najpoznatiju trendsetericu današnjice - Paris Hilton, koja se zabavljala igrajući uz bok Dmitrija Zheleznyaka.  Sav osvojeni dobitak na partiju doniran u humanitarne svrhe za projekt 'Red' Bona Voxa, a svi sudionici su se odlično zabavljali dugo u noć ispijajući ukusne koktele na bazi Akvinta vodke.

 

T.B.

 

Objavljeno: 20.07.2009. u 00:05

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p