DOGAĐANJA

Pink TV danas u Zagrebu predstavio 'ex-Yu' Fashion TV

TV Pink Željka Mitrovića danas je pokrenula svoj ukupno 12-i tv kanal
Na frekvenciji popularnog srbijanskog paketa RTV Pink na satelitu Eutelsat W2 na 16° istočno ovog bi ponedjeljka trebala krenuti regionalna verzija popularnog kanala posvećenog modi - Fashion TV SEE (South East Europe).

Prve najave govorile su da bi regionalni Fashion TV sa radom trebao započeti početkom studenoga ove godine, no neposredno prije starta u javnost je procurio novi neslužbeni datum starta - 17.11. Kanal ni od tog datuma nije krenuo sa službenim emitiranjem, a zadnje informacije govore da bi on trebao krenuti sutra - 24. studenoga 2008.

Ovaj koncept omogućit će modnoj industriji s ovih prostora da afirmira svoje talente na internacionalnom FTV-u - kazao je Mitrović objašnjavajući pravila licence prema kojoj će u prvo vrijeme lokalnih sadržaja na FTV SEE-u biti 30 posto, a ostatak će se preuzimati od internacionalnog Fashion TV-a.

Kanal Fashion TV SEE je projekt Fashion TV-a i Željka Mitrovića, odnosno njegovog TV Pinka.

Mitrović je najavio da će na ove prostore stići i cijeli niz drugih, netelevizijskih sadržaja s logom Fashion TV-a poput kafića, restorana, izbora Miss FTV-a... Najzanimljivija je međutim najava da će jahta Fashion TV-a, poznata po ludim tulumima s prekrasnim djevojkama, ako sve bude išlo po planu, već sljedećeg rujna uploviti u hrvatski Jadran i tamo provesti mjesec dana.

Objavljeno: 25.11.2008. u 22:24

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p