DOGAĐANJA

Plesna predstava kao idealni završetak rujna

Aleksandra Mišić i Ognjen Vučinić donose svoju viziju plesne umjetnosti
yolo
K
ako u medijatiziranom svijetu, u vrtlogu stvarnih i virtualnih slika koje vrište s ekrana, televizijskih, računalnih i raznih drugih gadgeta, doći do pravoga sebe? Razapeti željama, čežnjama, strahovima, ambicijama, jesmo li to doista mi? Je li to što želimo doista ono što želimo? Moramo li se bojati svojih želja? Što je to što nas određuje? Mogu li nam religijski obrasci i nebrojeni duhovni gurui biti vodiljom na životnom putu ili je sve to samo još jedno instantno, dobro upakirano konzumerističko "čudo"?


Tema je ovo nove predstave YOLO /You only live once/, umjetničke organizacije masadancecompany u sklopu koje Aleksandra Mišić i Ognjen Vučinić, oboje poznati i priznati plesači suvremenog plesa ponovno u prostoru ZPC-a u Ilici 10 donose svoju viziju plesne umjetnosti. Autor glazbe je Tomislav Babić, a kostime potpisuje Milena Rogulj.

yolo
Premijera predstave zakazana je za 30. rujna u 20 sati, dok će svi zainteresirani repriznu izvedbu moći pogledati 1. listopada u 20 sati. Ulaznice se mogu kupiti u Zagrebačkom plesnom centru, Ilica 10, radnim danom 10-18 sati, te sat vremena prije početka izvedbe.

yolo
yolo
Foto: PR
Objavljeno: 29.09.2016. u 11:31
Tagovi: predstava, ples

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p