DOGAĐANJA

Počeo je još jedan artOmat

Odlična atmosfera obilježila je sinoćnje otvorenje

Sinoć je počela još jedna odlična sezona artOmata  - sajma nekonvencionalnih umjetničkih predmeta na svima dobro poznatoj i dragoj lokaciji, u Domu hrvatskih likovnih umjetnika. Sajam je otvoren točno u 19 sati kada su svi ljubitelji poznatog sajma jednostavno ušli u Dom hrvatskih likovnih umjetnika, počeli razgledavati i kupovati originalne kreacije.

         Jelena Iva Nikolić & Jelena Mikin (Mali plac na Tavanu)

                                 Dino Bonačić i Vanja Ljubić

Ako tražite originalan poklon za Božić ili ste jednostavno u potrazi za nekim neobičnim i kreativnim odjevnim komadom, modnim dodatkom ili detaljem za vaš interijer - artOmat je destinacija na kojoj ćete sasvim sigurno pronaći ono što tražite.

Četvrto izdanje artOmata i ove godine, kroz zanimljiv i inspirativan program, nastavlja njegovati kreativnost, solidarnost i ljubav. Uz odličnu selekciju izlagača koji svojim nekonvencionalnim razmišljanjem kreiraju jedinstvene proizvode, artOmat nudi i zanimljive radionice i bogat popratni program koji možete proučiti na njihovoj službenoj stranici: artOmat.

                                Hana Bartolović i Ana Bacinger

                                       artOmat tim

                                        Morana Krklec

              Marina Marinski, Stefano Katunar i Mateja Kovač

artOmat - sajam nekonvencionalnih umjetničkih predmeta održava se u Domu hrvatskih likovnih umjetnika od 13. do 24. prosinca 2013. svakim danom od 12:00 do 20:00 sati, a na Badnjak od 10:00 do 13:00 sati.

 

Ana Bacinger

photos: Mateja Vrčković

 

Objavljeno: 14.12.2013. u 11:59

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p