DOGAĐANJA

Počinje zagrijavanje za 19. Motovun Film Festival

Skratite vrijeme sjajnim filmom!

motovun 
Zagrijavanje za 19. Motovun Film Festival počinje sutra, 29. lipnja, u 21 sat na terasi Centra Kaptol (druga razina) projekcijom jednog od najuspješnijih španjolskih filmova Močvara. Osim napetog trilera, u Centru Kaptol prodavat će se najjeftinije ulaznice te predstaviti nekoliko naslova iz glavnog programa, zemlju partnera Italiju te glazbeni program koji će posjetitelje rasplesati u ljetnim noćima na motovunskom brdu.
Zagrijavaju se osjetila za još jedan Motovun Film Festival uz prošlogodišnji hit Močvara (A. Rodríguez, Španjolska, 2014.). Španjolski triler, koji je osvojio čak deset nagrada Goya, donosi detektivsku priču o dvojici policajaca koji istražuju nestanak maloljetnih sestara, a potpuno različiti Juan i Pedro podsjećaju nas na španjolsku verziju dvojca iz serije True Detective.

Srijeda navečer bit će posljednja prilika da oni najneodlučniji kupe najjeftnije motovunske karte na planeti po cijeni od samo 10 kuna. Dakle, dobijete 10 karata za 100 kuna i još mogućnost besplatnog kampiranja.
 
motovun 
Osim prikazivanja filma i prodaje ekstra prsitupačnih ulaznica, organizatori Motovun Film Festivala upoznat će nas i s programom nadolazećeg festivala, pokazati nekoliko trailera najvećih naslova koji nas čekaju na istarskom brdu, predstaviti zemlju partnera bellu Italiju te otkriti koji će sve glazbenici rokati pod zvijezdama.

Ulaz na projekciju filma Močvara je besplatan.
 
Foto: PR
Objavljeno: 28.06.2016. u 16:08

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p