DOGAĐANJA

Pop-up showroom poznatih hrvatskih kreativaca

Idealno mjesto za pronalazak božićnih poklona
popup showroom
Z
a kraj godine 17. i 18. prosinca od 10 do 19 sati po poklon za svoju ili srodnu dušu dođite na POP-UP SHOWROOM na kojem izlažu: Anthony Avangard, Borša/Mala Radnja Dizajna, Nott. Ordinary Jewelz i Printly. Lokacija je Trakošćanska 17 u showroom-u Nott. Ordinary Jewelz-a. Za vas je spreman spoj modnog i grafičkog dizajna, personalizirani pokloni i još puno malih iznenađenja.

Anthony Avangard

Anthony Avangard je brend iza kojeg stoji mladi dizajner Antun Aščić. Prepoznatljiv po svojim majicama sa zanimljivim aplikacijama i ostalim mladenačkim proizvodima.Miks futurističkih elemenata s retro kulturom i ulične umjetnosti.

Anthony Avangard

Borša / Mala Radnja Dizajna

Hrvatski brend poznat po dizajnerskim torbama i ruksacima ali u zadnje vrijeme i ostalim dizajnerskim predmetima poput bilježnica, čokoladica i šalica s originalnim porukama. Brend koji je znao Brenu dok je Lepa bila i koji pleše onako kako mu srce svira!

Borša / Mala Radnja Dizajna

Nott. Ordinary Jewelz

Nott. ordinary jewelz je nakit kojemu je baza cvor izveden od parakorda ili nautičkog konopa te oplemenjen raznoraznim dodacima od staklenih perli, poludragog kamenja, metalnih elemenata i akrilne boje. Autentičan dizajn čvorova izlazi iz glave dizajnerice Silvije Talan. Nakit je vrlo statement i ne prati trendove, ima svoju modnu putanju i namijenjen je svima koji vole da nakit bude šlag na tortu njihovog outfita. Zaštitni znak koji nosi svaki komad je krilo koje simbolizira slobodu stvaranja i kreativnost u najčišćoj formi.

Nott. Ordinary Jewelz

Printly

Printly će ti pomoć ako poželiš pokloniti ljubav i to onu u papirnatom obliku. Iza imena Printly kriju se maštoviti, personalizirani poklončići & različite grafičke kreacije. Ideja se krije iza papirnatih poklončića kojima se izražava nešto osobno, interno i drugačije. Želje za novu 2017. sada možeš i izrazit originalno na personaliziranoj stolnoj mapi, kalendariće, bilježnici ili čak i ilustraciji kućnog ljubimca. U svakom slučaju izrazi se točno onako kako ti želiš, a Printly će to isto pretvoriti u super poklon.

Printly
Objavljeno: 11.12.2016. u 10:54

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p