DOGAĐANJA

Popularni Noćni plac vraća se na Tavan

Nova sezona mobilne tržnice

noćni plac na tavanu

Subotnje večeri ponovno su rezervirane za uživanje na poznatoj tavanskoj terasi. Mali plac s Tavana kreće s novom sezonom popularnog Noćnog placa, a za početak održavat će se tri subote zaredom do kraja srpnja (16., 23. i 30. srpnja) u večernjim terminima na Tavanu u Sinkovićevoj 8.

Noćni placevi prilika su da se prije izlaska ili spremanja romantične subotnje večere skokne po kakav slastan zalogaj, nazdravi smoothiejem ili koktelom na tavanskoj terasi, u dobrom društvu, s jednim od najljepših pogleda u gradu. Sve ulovljeno na noćnom, subotnjem maloplacju pogodno je za konzumiranje u sklopu nedjeljnog doručka s voćem, zelenim smoothiejima, svježim salatama, kozjim sirom i / ili hruskavim kruščićima.

noćni plac na tavanu

noćni plac na tavanu
Ulaz je slobodan, a Mali plac s Tavana u subotnjem, noćnom, tavanskom izdanju u Sinkovićevoj 8 otvoren je od 19:00 do 23:00 sata. 
Mali plac s Tavanamobilna tržnica koja okuplja male proizvođače organske hrane iz raznih regija Hrvatske aktivno se na više lokacija, združen s raznim projektima, uključio u obogaćivanje ljetne zagrebačke ponude, a uz Tavan subotama može ga se pronaći i u drugim zanimljivim gradskim prostorima.

noćni plac na tavanu

Foto: PR

Objavljeno: 14.07.2016. u 13:10

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p