DOGAĐANJA

Posjetite izložbu nekih od najboljih hrvatskih dizajnera

Prodajna izložba Design in Croatia EXPO+SHOP u Dubrovniku

sheriff and cherry 
Kad se suvremenom putniku spomene Hrvatska, on nepobitno pomišlja na turizam; na onaj dio neponovljive prirode gdje će ostaviti svoje tragove, kao što će hrvatska tradicija, kultura, u svom najširem poimanju, ostati u nekom obliku zapisa njegova sjećanja. Svaki odmak od svakodnevice je putovanje, stoga je i svaki stanovnik Hrvatske ljeti i putnik i turist, koji sa svog ljetnog putovanja želi ponijeti suvenir, objekt sjećanja, koji postaje dio njegove svakodnevice. 

MasterCard, već drugu godinu zaredom, u prostoru dubrovačke Luže, predstavlja MasterCard® Design in Croatia EXPO+SHOP projekt, u trajanju od 3. srpnja do 25. rujna 2015. Projekt je platforma afirmacije hrvatskog produkt dizajna, ujedno i projekt koji predstavljanjem kreativnih promišljanja hrvatskih dizajnera približava i omogućuje svim domaćim i stranim gostima Dubrovnika dostupnost originalnog hrvatskog dizajnerskog proizvoda. Uglavnom već etablirani dizajnerski hrvatski komadi produkt i modnog dizajna, dizajna nakita, dječjih igračaka, konceptualnih ideja i priča, funkcionalni su predmeti s estetskom komponentnom koji povezuju hrvatsku tradiciju i suvremenu umjetnost.
 
davorin kulaš 
 Izložba će predstaviti radove nekih od najboljih hrvatskih dizajnera i dizajnerskih studija kao što su Adrian Croatia, Artisan, Prostoria, Xenia design, Ksenija Jurinec, Davorin Kulaš, Studio Grupa, Oaza i mnogi drugi. Posjetitelji će na izložbi moći razgledati i kupiti odjevne komade, namještaj, nakit, dječje igračke te konceptualna djela poznatih hrvatskih dizajnera. MasterCard Design in Croatia EXPO+SHOP tako nudi suvremene suvenire, u rasponu od konceptualne do utilitarne forme, kojima će domaći i strani turisti promovirati Hrvatsku gdje god se nalazili. Za sve koji su za, MasterCard nudi 10% popusta na kupnju Maestro® i MasterCard® karticama bilo kojeg proizvoda. Dakle, Dubrovnik, Luža, u ljetu dizajniranom za sjećanje. 

oaza rogoz
 
eragemma 
Foto: PR
Objavljeno: 27.06.2015. u 14:19

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p