DOGAĐANJA

Posjetite izložbu poznatog modnog fotografa

Mario Testino otvorio izložbu u Berlinu pod nazivom "Mario Testino: In your face"

Mario Testino: In your face 
U sklopu njemačkog tjedna mode Mercedes-Benz Fashion Week Berlin u ponedjeljak, 19. siječnja, u Kunstbibliothek des Kulturforums, u blizini berlinskog zoološkog vrta, otvorena je izložba poznatog modnog fotografa Mario Testino: In your face.
 
Mario Testino: In your face

„In your Face za mene predstavlja najslobodniju vrstu izražavanja. Kad se ljudi fotografiraju, žele da ih se uvijek stavi u određenu ladicu. No, ja vjerujem da se definiramo kroz različite aspekte i da nije uvijek jednostavno sve pokazati, što je vidljivo i na mojoj izložbi“
, objasnio je fotograf.
 
Mario Testina: In your face
Na izložbi je predstavljeno 125 fotografija kroz koje možemo pratiti razvoj ovog poznatog fotografa, ali i proučiti različite aspekte njegovog rada.
 
Mario Testina: In your face
 
Nakon Bostona, Buenos Airesa i Sao Paola, Berlin je prvi europski grad u kojem Mario predstavlja izložbu – i to s razlogom. Unatoč tome što svi ovog fotografa vežu uz London, u kojem živi već par desetljeća, glavni njemački grad je imao veliki utjecaj na njegov rad. 
 
Mario Testina: In your face

„Berlin igra bitnu ulogu u mom poslovnom razvoju. Već preko 20 godina skupljam umjetnička djela i svako malo zbog toga dolazim u Berlin, kako bih otkrio nešto novo i uzbudljivo“
, objasnio je fotograf.
 
Mario Testina: In your face

Ako vas put odvede u Berlin, svakako posjetite i ovu izložbu koja je za javnost otvorena do 26. srpnja ove godine.

 M.D.
Foto: Instagram, Guliver Images
Objavljeno: 20.01.2015. u 09:19

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p