DOGAĐANJA

Posljednju subotu u siječnju rezervirajte za dobar izlazak

Gdje u metropoli vlada dobra vibra?
vibra
N
akon što smo se oporavili od intenzivnog blagdanskog slavlja, završetak siječnja nam ponovno u metropolu donosi dobru vibru. Kao naručeni, Vibra ekipa nastavlja sa svojim sjajnim eventima, a sljedeći na rasporedu je onaj u subotu, 28. siječnja u klubu Klub.


Nakon gostiju iz Berlina i Ljubljane, vrijeme je da se prezentiraju kvalitetne domaće snage iz Zagreba. Prvi ovogodišnji Vibra event, koji će se održati na dva floora, biti će u znaku poznatog domaćeg labela Blacksoul Music, a uz Vibra rezidente nastupit će duo PEZNT i Tom Bug.

vibra
Blacksoul Music jedan je od vodećih brandova na domaćoj house sceni, a već dugi niz godina djeluju kao uspješan underground label, radio emisija i klupska večer Bears&Honey. Od prošlog ljeta službeni su partneri Defected Croatia festivala, a radijskuu emisiju #MusicMatters redovno možete slušati na valovima Yammat FM-a. BLACKSOUL i Mark De Line prezentirat će svoj novi DJ i producentski duo PEZNT s kojim bilježe izdanja za labele kao što su Toolroom, Nurvous i Full Intention Records. Uz njih nastupit će i Tom Bug, hrvatski ambasador Burn Residency projekta u sklopu kojeg je predstavljao Hrvatsku na Ibizi i osnivač je klupske večeri Dobar House koja se održava u Sirupu.

Na Vibra flooru nastupit će rezidenti Full Ferry i Flaneur. Zabava starta od 23 sata, a cijene ulaznica provjerite na Facebook stranici eventa.

vibra
vibra
Foto: Dino Ninković
Objavljeno: 16.01.2017. u 11:07
Tagovi: Vibra

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p