DOGAĐANJA

Poznate Hrvatice u novoj kampanji poliklinike Bagatin

Ecija, Daniela & Ana predstavljaju beauty tretmane

Jedna od vodećih hrvatskih ustanova za estetsku kirurgiju i tretmane, Poliklinika Bagatin, odlučila se zaokružiti priču o brizi i njezi kože lica i tijela te upotpuniti spektar svojih estetskih usluga na novu medicinsku djelatnost - dermatovenerologiju.

Cijela priča odvijat će se u novoj Poliklinici Bagatin koja je otvorila svoja vrata u sklopu Green Gold Towera, na 10. katu, iznad hotela DoubleTree by Hilton Zagreb. Prva Poliklinika Bagatin i dalje će svoje usluge plastične i maksilofacijalne kirurgije pružati na staroj adresi u samom centru Zagreba.

U luksuzno i moderno novouređenim prostorima, na 152m², predstavljena je i nova beauty kampanja čija su zaštitna lica Ana Begić Tahiri, Ecija Ojdanić i Daniela Trbović. Tim specijalista Poliklinike Bagatin odabrao je individualne tretmane za njihove potrebe.

           Doktori Dinko i Tomica Bagatin, dir. marketinga Bojan Pintarić

                                             Ecija Ojdanić

                                            Indira Vladić

Za Anu Begić odabran je tretman Cellucur Hydro Balance, tretman koji dubinski hrani kožu te vraća vlagu u potkožje. Cellucur tretmani najčešće su namijenjeni suhoj, oštećenoj i problematičnoj koži lica. Daniela Trbović odlučila se za REVIDERM Manager tretman koji je idealan za one koji su zaokupirani obvezama, nemaju puno vremena i zahtijevaju intenzivan tretman u što kraćem vremenu.

REVIDERM tretmani učinkovite čiste i njeguju kožu lica, uklanjaju znakove starenja te dubinski vraćaju vlagu u potkožje. Za Eciju Ojdanić specijalistice su odabrale Premium tretman iz REVIDERM 4D linije koja osim što hrani, njeguje i obnavlja ima i onaj 4. segment, a to je zaustavljanje vremena. Ovaj tretman u kombinaciji s Med Visage tretmanom, popularno nazvanim „nekirurški Face Lifting" pruža izvanredne rezultate u borbi protiv znakova starenja.

WEB: www.poliklinikabagatin.hr

Photo: PR

 

Objavljeno: 13.09.2013. u 20:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p