DOGAĐANJA

Poznati uživali u novim trendovima

Renomirani talijanski brand iBlues predstavio kolekciju za sezonu proljeće-ljeto 2013.

U opuštenoj atmosferi, uz šampanjac i zvukove saksofona, poznati talijanski brand iBlues u centru Zagreba predstavio je novu kolekciju za sezonu proljeće-ljeto 2013., a u VIP eventu i najnovijim modnim trendovima uživala su i brojna poznata lica poput Daniele Trbović, Ivane Husar Mlinac, Martine Tomčić, Saše Joke, Tihane Harapin Zalepugin, Kristine Bradač, Vinka Filipića, Sanele Seferagić i drugih.

                      

                                       Vinko Filipić, Sanela Seferagić       Martina Tomčić, Ivana Husar Mlinac

                                                       Ivana Husar Mlinac, Kristina Bradač

Kolekcija za sezonu proljeće-ljeto 2013. inspirirana je 50-im godinama prošlog stoljeća te obiluje grafikama, zanimljivim printevima i geometrijskim uzorcima koje povezuju boje od jarkih do pastelnih, čineći i ovu iBlues kolekciju jedinstvenom i ženstvenom. Linija Capsula prepuna je lepršavih haljina i ženstvenih kombinezona, dok se u kolekciji Club mogu pronaći izvrsne jakne i parke idealne za svježa ljetna predvečerja u kojima sigurno nećete ostati nezamijećeni.

 

iBlues poznati je talijanski brand koji svim ljubiteljicama mode nudi sofisticiran izbor odjeće i modnih dodataka koji je uvijek u trendu. Pri izradi se koriste isključivo vrhunski materijali, a posebna pozornost posvećena je originalnim detaljima koji se savršeno uklapaju u glamurozan te istovremeno zabavan stil kojemu svaka IBLUES žena teži. iBlues i iBlues Club kolekcije prvi puta su prezentirane davne 1975., a 90-ih godina prošlog stoljeća linije doživljavaju pravi procvat te iBlues postaje samostalan brand u Max Mara grupaciji. Do danas, iBlues je ostao sinonim za sve moderne žene koje u svoje odijevanje žele unijeti dašak glamura te se pritom osjećati ženstveno i urbano.

 

Komade iz najnovije proljetno-ljetne kolekcije iBlues potražite u njihovoj prodavaonici u samom centru Zagreba, na adresi Preradovićeva 4.

 

Photo: Jure Perišić

Objavljeno: 15.04.2013. u 15:15

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p