DOGAĐANJA

Prava glazbena poslastica ovog vikenda u Splitu

Prva dama berlinske elektronske scene po prvi puta u Hrvatskoj
split 
Splićani se često žale kako u svom gradu nemaju mnogo kvalitetnih mjesta za izlazak, no nadolazećeg vikenda ovo nipošto neće biti slučaj. Za svoj party mjeseca prosinca klub Kameleon je, naime, odabrao njemačku dj-icu, producenticu i suvlasnicu izdavačke kuće Mobilee – Anju Schneider, što je za Anju ujedno i prvi klupski nastup u Hrvatskoj. 
 
S obzirom na to da je Anja i producentica radijske emisije Dance Under the Blue Moon, nije čudo da je nazivaju perpetum mobile elektronske scene. Rođena Njemica sa stalnom adresom u Berlinu na sceni je već jako dugo, a zanimljivo je da karijeru nije započela iza dj pulta već upravo u radijskoj kabini. Kao suvlasnica etikete Mobilee, Anja je i njen najbolji ambasador jer svakom izdanju pristupa s puno ljubavi, uvjerena u kvalitetu istog što smatra najboljim načinom da se stvar kvalitetno plasira i nađe svoje mjesto pod suncem. Da ima dobru teoriju i misao vodilju dokazuju brojna izdanja koja su već stalni hitovi na plesnim podijima diljem svijeta ili su na visokim pozicijama muzičkih chartova. Počevši od debitantskog izdanja 2005. na Mobilee-u Rancho Relax sa Sebom K, preko hitova Belize i Safari s njenog vlastitog albuma, Anja se upisala u knjigu slavnih svojim istančanim ukusom, njuhom za nove talente te nepresušne motivacije da muzički svijet oko sebe učini boljim i kvalitetnijim. 

Iza nje su brojni remixevi, nastupi u klubovima diljem svijeta, a osim rezidencije u berlinskim Weekendu i Watergateu prisutna je i na slavnoj Ibizi sa svojim Music Pool Ibiza partijima koji se održavaju u hotelu Santos. Za warm up je u Kameleonu u subotu, 19. prosinca, zadužen rezident kluba Madezh, dok će zatvaranje odraditi Milan Pivalica. Karte se mogu kupiti u pretprodaji u klubu svakim danom po cijeni od 70 kn.

 
Foto: PR
Objavljeno: 16.12.2015. u 14:55
Tagovi: party, glazba, split

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p