DOGAĐANJA

Pravi raj za obožavatelje tenisica

Bogata ponuda FrontEnd store-a

U Radićevoj 3 u Zagrebu, otvoren je prvi FrontEnd sneaker store, prvi pravi sneaker store u Hrvatskoj.

FrontEnd sneaker store je dućan koji vrvi tenisicama. Meka je za sneakerheade ili sneakerfreakove, koji su do sada lunjali europskim gradovima ili surfali netom u potrazi za tenisicama koje su jednostavno drugačije.

Sneakerhead ili sneakerfreak su oni među nama koje u kupovini zovemo early birds ili early adopters - oni koji prvi kupuju novi trend tenisica, time postaju uzor široj zajednici i u svom okruženju stvaranju trend. Njima i njihovim prvim sljedbenicima su tenisice više od obuće, tenisice su im način života.

FrontEnd sneaker store nije samo dućan, to je dnevna soba cummunitya koji voli tenisice, koji educira fanove i promovira nove trendove, konstantno nudeći nešto novo, drugačije i bolje od poznatih i probranih brandova: NIKE, ADIDAS, VANS, PUMA, REEBOK, ASICS, CONVERSE, LACOSTE, FRED PERRY.

Ponudu FrontEnd sneaker storea provjerili su i dizajnerica Aleksandra Dojčinović, pjevačica Žanamari Lalić, DJ-i Phat Phillie i Bizzo, voditeljice Edita Misirić i Antonija Mandić.

Svi ljubitelji originalnih tenisica razveselit će se u novom FrontEnd dućanu koji se u utorak 4.9. otvara u CityCenterOneWest na Jankomiru.

Objavljeno: 03.09.2012. u 20:01
Tagovi: tenisice

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p