DOGAĐANJA

Premijerno izdanje Festivala dobrog stila

Pridružite nam se od 30.11. do 1.12. u City centre one East

Ljubitelji proizvoda za njegu tijela, lica i kose sljedećeg će vikenda imati jedinstvenu priliku saznati sve o najnovijim trendovima u kozmetičkoj industriji. Festival dobrog stila powered by BIPA, najnoviji je projekt koji će se od 30. studenog do 1. prosinca održati u zagrebačkom City center one East te po prvi puta okupiti najbolje u Hrvatskoj s područja njege tijela, lica i kose.

Festival dobrog stila rezultat je ideje da domaće tržište dobije dugoročnu platformu u sklopu koje će se strukovnoj, ali i široj publici kvalitetno prezentirati s jedne strane profesionalni te s druge mass segment kozmetičke industrije.

U dva dana trajanja festivala, novosti iz svijeta njege tijela, lica i kose posjetiteljima će predstaviti brojni svjetski brandovi - Dove, Rexona, Axe, L'Oreal, Nivea, Illamasqua, Kevin Murphy, Batiste i drugi, ali i brojni predstavnici domaće kozmetičke industrije - Top stil, Ruža Kerastase, Urban, Matis i mnogi drugi.

Ulaz na festival besplatan je za posjetitelje, a osim raznih novosti iz svijeta ljepote organizatori su najavili i bogat popratni program. Između ostalog, diplomirani modni dizajner i modni kritičar Boris Banović prikazat će atraktivnu modnu reviju te muški dio publike provesti kroz odabrane momente iz autorskog priručnika ''Vodič za urbane frajere''. Subotnja večer rezervirana je za koncert vrhunskih zabavljača, grupe Soul Fingers, a osim toga svi posjetitelji imati će priliku čuti savjete stručnjaka iz područja make up-a, uključiti se u razne škole šminkanja, sudjelovati u stvaranju novih frizura, i sve to besplatno.

Također, kao generalni sponzor projekta, BIPA će za vrijeme trajanja festivala svim posjetiteljima omogućiti i posebne festivalske popuste koji će se moći ostvariti na svim BIPA prodajnim mjestima.

 

Photo: promo

 

Objavljeno: 21.11.2013. u 18:01

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p