DOGAĐANJA

Preporuka redakcije:

Design Tourism Expo & Store prodajna izložba u Dubrovniku

U Dubrovniku, gradu koji je dio UNESCO-ova popisa svjetske baštine, ovog će ljeta posjetitelji moći posjetiti izložbu talentiranih hrvatskih produkt dizajnera koja će ponuditi i prodajni dio.

Hrvatsko dizajnersko društvo pod pokroviteljstvom Grada Dubrovnika predstavlja prodajnu izložbu originalnih proizvoda koji će pokazati zašto je Hrvatska, između ostalog, i zemlja kreativnosti. Sve izložene proizvode kreirali su hrvatski dizajneri, a proizvedeni su u Hrvatskoj te ilustriraju uspon hrvatskog dizajna koji se dogodio tijekom posljednjih godina. Prodajna izložba održat će se u fantastičnom prostoru stare zvonare Luža u Dubrovniku, sagrađene davne 1463., gdje će posjetitelji moći doživjeti svijet hrvatskog dizajna, pronaći idealni ljetni suvenir i ponijeti svojim domovima posebnu uspomenu.

U prodajnoj će izložbi između ostalih sudjelovati hrvatski brendovi Kvadra, Element, Startas, Sheriff & Cherry, Adrian, I-GLE i dr., te brojna renomirana imena hrvatskog dizajna, kao npr. Numen, Grupa, Manufakturist, Filip Gordon Frank, Sanja Rotter, Marko Pavlović, Maja Mesić, Ruđer Novak Mikulić i Marija Ružić, Oaza, Ksenija Jurinec i drugi.


Posjetite Lužu u Dubrovniku, koja se nalazi između gradskog zvonika i palače Sponza, od 4. srpnja da 24. kolovoza i otkrijte svježi dizajn u renesansnom okruženju.
Objavljeno: 03.07.2014. u 10:46
Tagovi: izložba, Dubrovnik

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p