DOGAĐANJA

Produkt dizajner ORA ÏTO na Nivea Cro-a-Porteru

Najmlađa svjetska zvijezda industrijskog dizajna u Zagrebu

Tvrtka GORENJE i NIVEA Cro A Porter u subotu će nam predstaviti mladog produkt dizajnera Ora-Ïtoa koji u Hrvatsku stiže povodom premijere najnovije kolekcije bijele tehnike - GORENJE Ora-Ïto White. Iza Ora-Ïto imena krije se mlad i kreativan francuski dizajner koji si je svojim provokativnim idejama i neobičnim pristupom osigurao jedno od vodećih mjesta u dizajnerskom svijetu. Dizajner/umjetnik Ora-Ïto prepoznatljiv je po svom razigranom stilu koji je istovremeno kombinacija jednostavnosti i kompleksnosti. Njegova konceptualna vizija odiše futurističkim i provokativnim duhom, a njegov se potpis danas nalazi na  dizajnu  velikih svjetskih imena kao što su Heineken, Adidas, Ogo, Artemide, B&B, Capellini, L'Oréal, Toyota, LaCie, Danone, Christofle, Ballantine's, Sagem, Davidoff i brojni drugi. Za svoj rad okrunjen je brojnim nagradama i priznanjima.

U subotu 18. travnja, dizajner će u ranim večernjim satima u lobiju NIVEA Cro A Portera, u paviljonu 11D Zagrebačkog velesajma, osobno sudjelovati u regionalnoj premijeri najnovije kolekcije 'Gorenje Ora-Ïto White'. Tvrtka Gorenje je suradnju sa dizajnerom Ora-Ïtom započela prije dvije godine. Tada je kao plod zajedničke suradnje nastala elegantna, minimalistička kolekcija kuhinjskih aparata u crnoj boji - Gorenje Ora-Ïto Black. Sada, Gorenje predstavlja bijelu inačicu ove uspješne kolekcije. Jednako minimalistička, elegantna i profinjena kao i njena crna prethodnica, nova kolekcija udružuje tehnologiju i kakvoću s dizajnerskim talentom svjetski priznatog francuskog dizajnera mlade generacije Ora-Ïtoa.

No, nakon svega hrvatska javnost imat će priliku upoznati dizajnera u još jednoj drugačijoj ulozi! Naime, ovaj svestrani dizajner nastupit će kao DJ zvijezda velikog završnog NIVEA Cro A Porter partija koji se u subotu uvečer održava u zagrebačkoj diskoteci THE BEST i tom prigodom svim registriranim korisnicima dijelimo čak 5X2 ulaznice za ovaj veliki party. Prvih 5 registriranih korisnika koji nam pošalju mail sadržaja : party THE BEST na redakcija@fashion.hr su dobitnici ulaznica.

Ana Bacinger 

Objavljeno: 14.04.2009. u 15:52

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p